Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cum arată iubita lui David Popovici. Au plecat împreună în vacanță, după ce sportivul a ratat podiumul

Cine este și cum arată iubita lui David Popovici. Au plecat împreună în vacanță, după ce sportivul a ratat podiumul

GALERIE FOTO (4)

După o participare neașteptat de palpitantă la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, Japonia, în probele de 100 și 200 de metri liber, tânărul sportiv David Popovici a intrat într-o binemeritată vacanță. Deși nu a reușit să obțină o medalie la aceste competiții, înotătorul în vârstă de 18 ani nu s-a lăsat descurajat, promițând o revanșă spectaculoasă la Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024.

În ciuda rezultatelor competiției, David Popovici se bucură acum de o vacanță relaxantă, lângă iubita sa, Taisia Niţuleasa. Cuplul, ce se cunoaște de ceva vreme, s-a fotografiat și a distribuit aceste imagini cu fanii lor, pe rețelele de socializare.

Cine este iubita lui David Popovici

Taisia Niţuleasa, ca iubitul ei, a fost elevă la Liceul George Coșbuc din Capitală. Deși nu practică înotul, Taisia împărtășește pasiunea lui David pentru sport și îi place să danseze. În plus, este pasionată de make-up și își împărtășește această pasiune cu fanii ei pe rețelele de socializare, postând frecvent machiaje pe care le realizează.

Cuplul preferă să își păstreze viața personală departe de ochii curioșilor. Însă Taisia, partenera de viață a campionului, este destul de cunoscută pe rețelele sociale. Pe pagina sa personală de Instagram, aceasta adună sute de like-uri la fotografiile cu machiaje pe care le postează, fapt care demonstrează că iubita înotătorului este, de fapt, o make-up artist talentată.

Vacanță alături de iubită, după înfrângere

Într-o recentă declarație, David Popovici a mărturisit câteva detalii despre timpul său liber: „Trebuie să-mi iau și niște timp liber să văd ce fac cu el. Asta e dilema acum: cum îmi umplu timpul liber, pentru că sunt atât de obișnuit cu munca în fiecare zi”. Acesta a mai adăugat: „A doua opțiune e să mă gândesc la cum m-am simțit pe ultimul bazin din 200, pe ultimul sfert din 100 m și las acel sentiment să mă conducă, să fie focul pentru ce urmează să antrenez”.

David Popovici, împreună cu iubita lui Taisia Nițuleasa, par gata să facă față oricăror provocări viitoare. Fără îndoială, întreaga lume așteaptă cu nerăbdare revanșa promisă de David la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024. Momentan, toți cei care îl cunosc îl încurajează să treacă peste această înfrângere și să se destindă pe cât posibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: