Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu despre prima căsătorie a prezentatorului Tv de la Insula Iubirii. Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

Puțini știu despre prima căsătorie a prezentatorului Tv de la Insula Iubirii. Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

GALERIE FOTO (8) Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan , Carismaticul prezentator de la Insula Iubirii este căsătorit în prezent cu actrița, Adela Popescu. Cei doi au împreună doi copii. Însă, ce puțini știu, este faptul că prezentatorul a mai fost căsătorit în urmă cu 16 ani.

Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan are o familie frumoasă alături de actrița, Adela Popescu. Faimosul cuplu au împreună doi copii. Însă, ceea ce mai puțin știm despre prezentatorul TV este faptul că acesta a mai fost căsătorit. În urmă cu 16 ani, Radu lua decizia de a se căsătoria cu prima sa soție, Tereza. Aceasta nu făcea parte din lumea mondenă, ci era o femeie de afaceri. Cei doi s-au căsătorit în 2003, însă dragostea lor a durat doar patru ani. În 2007, Radu și Tereza au căzut de comun acord să divorțeze.

După divorț, Tereza a ales să-și păstreze numele fostului soț, însă aceasta s-a căsătorit trei ani mai târziu cu directorul unei companii de advertising din România, pe nume Dimitris Tranaka. Cei doi au împreună o fetiță.

„Nu a fost scris să fim împreună”

Cu mult timp în urmă, prezentatorul TV declara că decizia de a se despărți a venit din partea amândurora. Motivul principal a precizat el ar fi fost, faptul că nu le-a fost scrie să fie împreună.

Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“, declara Radu Vâlcan la acea vreme.

Adela Popescu și Radu Vâlcan împart acum fericire la patru. Actrița și-a dorit ca numele primului copil să fie Alexandru. „Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinţă a tatălui lui… pe băieţel, pe bebeluş îl cheamă Alexandru Vâlcan. E un nume care îi place lui foarte mult, i-a plăcut dintotdeauna, este şi sfânt. E un n ume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelaşi timp, are o semnificaţie aparte”, a mai spus Adela.

Anul trecut, soția lui Radu a adus pe lume al doilea copil.

Citeste si:Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: