Redactia.ro
Home » Știri » Cine este și cum arată soția lui Nelu Tătaru. Se cunosc din liceu

Cine este și cum arată soția lui Nelu Tătaru. Se cunosc din liceu

GALERIE FOTO (3) Nelu Tătaru

Nelu Tătaru, actualul ministru al Sănătății a vorbit pentru prima dată despre familia lui. Preocupat mai degrabă de viața sa profesională, familia ministrului este ținută departe de ochii presei.

Totuși, în cadrul unui interviu, Nelu Tătaru a dat mai multe detalii despre viața sa privată și a vorbit despre părinții lui și despre soția sa.

Cine este soția lui Nelu Tătaru

Atât el, cât și soția lui au urmat studii în domeniul medical. El a devenit medic și chiar a lucrat la spitalul din Huși. La rândul ei, soția lui,

Rodica a urmat cursurile Facultății de Farmacie.

Aceasta deține o farmacie în Huși. Nelu Tătaru a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenera lui la 12 ani de când s-au cunoscut în liceu.

”Am fost colegi de liceu și n-am fost prieteni. Prieteni am fost trei ani mai târziu, când eram studenți. Atunci am fost patru ani prieteni și apoi am cerut-o în căsătorie. Sunt niște ani de care-mi amintesc cu plăcere. Am cerut-o de soție într-un mod simplu, cu un inel, întrebând-o dacă vrea să fie soția mea, era un om pe care-l cunoșteam de ani de zile. Ne-am căsătorit la 12 ani de când ne-am cunoscut. Mi-a fost alături tot timpul, îmi este în continuare, mă înțelege”, a dezvăluit Nelu Tătaru.

Momentul care i-a schimbat viața lui Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății a avut o copilărie fericită, de care își amintește cu drag. Totuși, aceasta a fost umbrită de un eveniment tragic. Tatăl lui s-a

stins la vârsta de 43 de ani, când Nelu Tătaru avea doar 18 ani.

El a rămas doar cu mama lui și fratele său mai mare.

Despre mama lui, Nelu Tătaru are numai cuvinte de laudă.

„Orice mâncare pregătită de mama mea era cea mai bună mâncare. Nu vă închipuiți cum este în fiecare seară când vorbim pe telefon, ne uităm și pe imagini, discutăm și mă întreabă: care a mai fost viața ta astăzi?”, a adăugat Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi.

Soția lui Tătaru
Soția lui Tătaru
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: