Redactia.ro
Home » Monden » Cine este solistul trupei Carla’s Dreams. Toți membrii au fost fotografiați fără mască

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams. Toți membrii au fost fotografiați fără mască

GALERIE FOTO (4)Cine este solistul trupei Carla’s Dreams. Toți membrii au fost fotografiați fără mască

Trupa Carla’s Dreams a fost o adevărată surpriză pe piața muzicală, urcând rapid în topuri, însă curiozitatea fanilor a foste dintotdeauna cine se ascunde sub măștile membrilor. Acum s-a aflat adevărul!

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams. Toți membrii au fost fotografiați fără mască

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 20 ianuarie 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré. Trupa combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock și pop. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost Da-te-n c$%£ m@-tii, un cântec „underground” cu conținut obscen.

De când s-au lansat, membrii trupei Carla’s Dreams au fost vânați pentru faptul că nimeni nu i-a văzut vreodată la față. Conceptul lor a fost încă de la început să poarte măști, astfel că oamenii să nu-i recunoască pe stradă. Cu toate acestea, este greu să te mai ascunzi când ai un succes formidabil și sunt milioane de fani care doresc să știe mai multe despre tine.

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams. Toți membrii au fost fotografiați fără mască

În aparitiile publice, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată. De curând, toți membrii au fost fotografiați în Moscova, fără mască, și astfel s-a aflat identitatea lor. Potrivit presei din Rusia, membrii trupei au fost cazați în două hoteluri, iar solistul a stat separat de colegii săi, scrie newscaffe.ro.

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams. Toți membrii au fost fotografiați fără mască

Mai mult, solistul formației este Andrei Tarus. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1984 în orașul Slobozia din Republica Moldova și a absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să facă parte din trupa Carla’s Dreams, Andrei Tarus a fost membru al trupei Quanto.

Chitaristul trupei este Emanuel Masson si a colaborat cu artiști de renume printre care Inna și Stefan Stan. Locuiește în București și a absolvit facultatea ASE.

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams. Toți membrii au fost fotografiați fără mască
El e solistul trupei Carla’s Dreams

Carla’s Dreams a transmis un mesaj pentru colegii de breaslă

Carla’s Dreams a avut un mesaj ferm pentru colegii săi artiști. Acesta le-a transmis să nu se mai plângă de anxietate și lipsa de concerte, deoarece unii oameni au situații și mai grave. Totodată, cântărețul, deși face parte din una dintre cele mai afectate industrii de criza epidemiologică, spune că el nu a întâmpinat probleme.

Carla’s Dreams va face în acest an parte din juriul emisiunii ”SuperStar Romînia”, iar înainte de a începe marele show, artistul a oferit un interviu în care a precizat că nu a fost afectat de pandemie, asemeni multor colegi de breaslă. De altfel, Carla’s Dreams a punctat faptul că nici înainte de pandemie nu avea foarte multe concerte, deoarece nu mergea oriunde. Astfel că, nu a dus dorul scenei.

”Terminați cu anxietatea asta odată. Asta este o scuză prostească. Anxietate au toți, numai că unii o pun în față ca să nu lucreze. Se numesc leneși. Auzi, anxietate. Eu depresie n-am avut, o duc mai bine decât alții. Mă tem să nu mă bată fulgerul din cer să spun că totul e rău. La mine a fost ok. Mai rău a fost la alții și sper să-și revină cât mai curând pentru că noi, artiștii, suntem în ultimul rând și am pierdut mult în această perioadă. Am pierdut și mulți oameni din muzică, au plecat mulți și nu cred că o să se mai întoarcă pentru că trebuie să mănânce, să aibă bani să supraviețuiască. Asta este păcat pentru că sunt oameni buni. Eu sper totuși să poată să revină că pauza asta lungă poate să se transforme în una permanentă”, a mai declarat juratul de la „Superstar România” pentru sursa citată.

Etichete: