Redactia.ro
Home » Monden » Cine este sora lui Gabi Bădălău, viitoarea cumnată a Biancăi Drăgușanu. Avea planuri mari cu Claudia Pătrășcanu

Cine este sora lui Gabi Bădălău, viitoarea cumnată a Biancăi Drăgușanu. Avea planuri mari cu Claudia Pătrășcanu

Ce a găsit Bianca Drăgușanu în cuibușorul de nebunii plătit de Gabi Bădălău_

Cine este sora lui Gabi Bădălău, viitoarea cumnată a Biancăi Drăgușanu. În timp ce fratele ei este în atenția presei, sora lui Gabi Bădălău, Izabela Ioana Bădălău, este o fire care stă restrasă de lumea publică și are o relație stabilă. Aceasta plănuia o afacere cu Claudia Pătrășcanu, care s-a năruit odată cu despărțirea artistei, de fratele său.

Cine este sora lui Gabi Bădălău, viitoarea cumnată a Biancăi Drăgușanu

Cine este sora lui Gabi Bădălău, viitoarea cumnată a Biancăi Drăgușanu. Izabela Ioana Bădălău este sora lui Gabi Bădălău și spre deosebire de acesta, are o relație stabilă și nu îi place să fie în atenția presei. Izabela se înțelegea foarte bine cu fosta soție a fratelui, Claudia Pătrășcanu, chiar plănuiau o afacere împreună, informează Spynews.

Foto: sora lui Gabi Bădălău

Asemeni lui Gabi Bădălăi, Izabela face parte dintr-o familie înstărită, tatăl lor este Niculae Bădălu, fost ministru al Economiei. Anul trecut, frumoasa blondină s-a căsătorit cu Marius Alexandru, iar invitații au fost unii aparte. Izabela și Claudia Pătrășcanu voiau să deschidă un spațiu de joacă pentru copii, în Bolintin, în urmă cu ceva ani.

Claudia Pătrășcanu a confirmat căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

După ce au apărut imagini din aeroportul din Male, în timp ce se întorceau din Maldive, cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău îmbrățișați,  Claudia Pătrășcanu a confirmat faptul că cei doi sunt împreună și că vor să se căsătorească, a aflat acest lucru chiar de la cel care încă îi soț în acte, deoarece procesul de divorț nu s-a finalizat. ”Da, mi-a confirmat”, a mărturisit cântăreața la Antena Stars.

Totodată, Claudia Pătrășcanu spune că nu are nimic împotriva căsătoriei dintre cei doi și că vrea să se concentreze mai mult pe creșterea copiilor lor.

”Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a mai  spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: ”Nu m-a despărțit Bianca de Gabi”

Claudia Pătrășcanu a mai precizat că nu este geloasă pe Bianca Drăgușanu, deoarece nu ea a contribuit la divorțul dintre ea și Gabi Bădălău. De altfel, nu are nimic împotriva faptului că într-o zi, copiii ei vor sta la masă cu blondina.

”Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic. La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”,  a mai subliniat Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău încă nu au confirmat relația dintre ei și nici viitoarea căsătorie despre care se scrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: