Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj după întoarcerea din Maldive! ”Strălucesc diferit”

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj după întoarcerea din Maldive! ”Strălucesc diferit”

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj după întoarcerea din Maldive! ”Strălucesc diferit”

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj după întoarcerea din Maldive! Se pare că vedeta iubește din nou și îi place de minune să fie din nou răsfățată de un bărbat.

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj după întoarcerea din Maldive

După întoarcerea din Maldive, Bianca Drăgușanu este o altă persoană. Aceasta a uitat de dramele pe care le-a trăit cu ceva timp în urmă și după ce s-a relaxat pe plajele exotice a revenit cu bateriile încărcate pentru a se ocupa de afacerile ei. Mai mult, se pare că voia bună nu este doar de la soarele la care a stat câteva săptămâni, ci și de la noul ei iubit.

Vedeta nu pierde nicio ocazie de a le arăta fanilor ei cât de fericită este și mai ales ce anume o face atât de fericită. De curând, pe contul ei de Instagram, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie din sejurul de lux de care a avut parte în Maldive. Îmbrăcată într-un costum de baie sexy, care i-a pus în evidență formele apetisant, blondina a pozat pe o plajă superbă, fiind acompaniată de nisipul fin și apa cristalină, scrie cancan.ro.

Pentru că o fotografie nu vine niciodată fără descriere, Bianca Drăgușanu a pus un mesaj care le-a atras atenția fanilor. Aceasta a scris în dreptul pozei: ”Strălucesc diferit atunci când sunt fericită”.

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj după întoarcerea din Maldive! ”Strălucesc diferit”

Bianca Drăgușanu a fost cu Gabi Bădălau în Maldive

După o escapadă romantică în Maldive, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întors în țară, la viața lor de acasă și la afacerile care i-au consacrat. Deși au dorit ca relația lor să rămână una discretă, au apărut fotografii cu cei doi, îmbrățișați în aeroportul în Male.

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj după întoarcerea din Maldive! ”Strălucesc diferit”

Zvonurile cum că cei doi ar avea o relație s-au dovedit a fi adevărate. Momentele tandre dintre ei, împărtășite în timp ce-și așteptau avionul, au făcut ca toată lumea să-și dea seama că cei doi au sentimente profunde unul pentru celălalt.

Fosta soție a lui Alex Bodi și actualul iubit au fost văzuți așteaptând îmbrățișați îmbarcarea în aeronava care urma să-i ducă înapoi în țară. Potrivit informațiilor primite, cei doi au zburat de pe aeroportul din Male cu Flydubai, după ce au petrecut o vacanță de vis pe o insulă exotică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: