Redactia.ro
Home » Monden » Cine este soția lui Firicel din Las Fierbinți în viața reală. Cu ce se ocupă

Cine este soția lui Firicel din Las Fierbinți în viața reală. Cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (2)Cine este sotia lui Firicel din Las Fierbinti

Firicel este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul Las Fierbinți. În timp ce pe el îl cunoaște o țară întreagă, pe soția lui, în viața reală, puțină lume o știe.

Cine este soția lui Firicel din Las Fierbinți în viața reală. Cu ce se ocupă

Soția lui Firicel în serialul Las Fierbinți este actrița Liliana Mocanu. Firicel, pe numele său adevărat Cuzin Toma are, de fapt, o altă parteneră de viață în realitate. Iată cine este și cu ce se ocupă!

Soția actorului Cuzin Toma este Cristina Toma, de profesie artist plastic și specializat în colaje. Atunci când își semnează lucrările de artă se semnează ”Cuzina”.

firicel_17571700

Foto: Cuzin Toma și soția lui

Una dintre cele mai apreciate lucrări ale sale de artă este cea din imaginea de mai jos, care se numește ”Accesorii de lux”.

Cristina Toma este de părere că arta în zilele noastre este mai greu asimilată, dar acest lucru nu o împiedică să renunțe la pasiunea sa.  „Cred ca valorile culturale sunt tot mai greu asimilate de catre societatea noastra, o societate in care consumismul a ocupat cu forta, rand pe rand, toate frecventele pe care mai puteam rezona cu creatia artistica. De aici si revolverul din pictura mea, un laitmotiv nascut din atitudinea de autoaparare a artistului fata de agresiunea consumerista la care este supus zi de zi, pe strazi intunecate sau in lumina reflectoarelor, prin intermediul mass-media sau in interactiunea zilnica cu semenii”, a marturisit Cristina Toma într-un interviu.

Cum s-au cunoscut Cuzin Toma și soția lui

Tot într-un interviu, Cuzin Toma a spus cum s-a cunoscut cu soția lui și cum familia acestuia l-a impulsionat să ajungă un om de succes. Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor. Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, a spus actorul într-un interviu.

Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți

De ziua fiicei sale a făcut o excepție și le-a arătat fanilor cât de frumoasă este Meda. Fetița a împlinit 12 ani și a jucat deja într-un film alături de un celebru actor de la Hollywood.

În 2017, când avea 6 ani, aceasta a jucat în pelicula “Vânătorul de spirite”, alături de Armand Assante. “La mulți ani fata lu tata. Când au trecut 12 ani?”, a scris actorul pe contul de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: