Redactia.ro
Home » Monden » Dalida din ”Las Fierbinți” a născut al doilea copil. Actrița Ecaterina Ladin, prima imagine cu bebelușul

Dalida din ”Las Fierbinți” a născut al doilea copil. Actrița Ecaterina Ladin, prima imagine cu bebelușul

Dalida din Las Fierbinți a născit a doua oara

Actrița Ecaterina Ladin, cea care o interpretează pe Dalida din ”Las Fierbinți”, a născut, joi seară, pentru a doua oară. Și de această dată a adus pe lume un băiat. Ecaterina Ladin a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie cu bebelușul.

Dalida din ”Las Fierbinți” a născut al doilea copil. Actrița Ecaterina Ladin, prima imagine cu bebelușul

Actrița Ecaterina Ladin a devenit, din nou, mamă. Ea a născut, joi seară, tot un băiat și a făcut publică prima fotografie cu acesta. Ecaterina Ladin este emoționată ”până la lacrimi”, potrivit postării sale de pe Instagram.

În imagine se poate vedea piciorul bebelușului adus pe lume de către actriță, care peste nouă zile își va sărbători ziua de naștere. Mai multe vedete au ținut să o felicite, printre care și soțul ei, Marius Moldovan: Elvira Deatcu, Flavia Mihășan și Cocuța, pe numele din buletin Andra Gheorghe. În dreptul fotografiei, Ecaterina a scris ”…până la lacrimi, mi-e dragă viața.”

Azi, Ecaterina Ladin a devenit mamă pentru a doua oară. Ea i-a dăruit soțului său încă un băiat  © Instagram

Ce nume va avea al doilea copil al Dalidei din ”Las Fierbinți”?

Actrița Ecaterina Ladin și soțul ei, Marius Moldovan, mai au un băiețel pe nume Marcu, în vârstă de patru ani. Pentru a putea rămâne însărcinată și a doua oară, Ecaterina Ladin a făcut mai multe tratamente de fertilizare, care iată că au dat roade. Părinții au ales numele și celui de al doilea copil, unul românesc, potrivit spuselor lor. Momentan, însă, nu l-au dezvăluit.

“Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: DA. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată o s-o numesc eu ”, a declarat actrița, în urmă cu o săptămână, invitată în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Image result for dalida din las fierbinti si sotul ei

Ecaterina Ladin și Marius Moldovan sunt căsătoriți din anul 2015. În ziua nunții au îmbrăcat straie populare.

”Cu Laurențiu am început să ies chiar din ziua în care s-a dat serialul pe post. Ne-am căsătorit relativ repede și am ales să îmbrăcăm haine populare în ziua nunții. Asta a fost alegerea noastră. Acum eu o să-i ofer copilului meu dreptul de a alege, dacă vrea să păstreze tradițiile, bine o să insist puțin. Măcar să le știe, măcar să fie conștient de ele, de toate tradițiile de Paști, de Crăciun, de toate sărbătorile religioase, să știe că există și să știe cum am crescut noi, nu că trebuie sau că este obligat. Despre costumul național eu am o amintire foarte plăcută, fiindcă primul meu costum popular a fost cusut de mama mea și brodat de mama mea. A fost și o economie la hăinuțe fiindcă la orice sărbătoare eu aveam costumul național, deci nu-mi trebuiau rochițe. L-am purtat cu mare drag, mai ales că a fost făcut de mama. Îl am și acum la Chișinău, bine mărimea mică”, a mai povestit Ecaterina, mărturisind că mama ei continuă să facă costume tradiționale, făcând unul și pentru micuțul Marcu.

Image result for dalida din las fierbinti si sotul ei

Ecaterina Ladin este originară din Chișinău și este mezina familiei sale. Ea este mândră de educația pe care i-au oferit-o părinții săi.

”Sunt absolut tot ce înseamnă părinţii mei. Fiind cea mai mică, am fost alintata familiei. Alintată însemnând toată dragostea şi toată răbdarea de pe lume. Nu eram eu, adică Ecaterina Ladin, dacă aveam alţi părinţi. Tata fiind muzician, tenor, îşi dorea ca eu să fiu pe scenă, mama îşi dorea să devin învăţătoare. Cine ştie, poate o să predau vreodată actorie (râde). Deocamdată, i-am împlinit visul tatei. Mi s-au oferit de toate, de la cursuri de dans, de pian, până la cursuri de engleză, în condiţiile în care financiar nu stăteam foarte bine. Au făcut tot posibilul ca să nu-mi lipsească nimic. Am moştenit toate calităţile părinţilor mei: bunătatea, generozitatea, dragostea pentru copii, puterea de muncă şi, mai ales de la tata – încăpăţânarea”, a mărturisit actrița care interpretează personajul Dalida din serialul “Las Fierbinți”, într-un interviu.

Image result for dalida din las fierbinti si sotul ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: