Redactia.ro
Home » Știri » Dalida din ”Las Fierbinți”, însărcinată pentru a doua oară. Actrița a aflat recent sexul copilului

Dalida din ”Las Fierbinți”, însărcinată pentru a doua oară. Actrița a aflat recent sexul copilului

Dalida din Las Fierbinți a născit a doua oara

Faimoasa actriță, Ecaterina Ladin, cunoscută pentru rolul Dalidei din ”Las Fierbienți” este însărcinată pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut, marți, în emisiunea ”La Măruță.”

”Dalida” va deveni a doua oară mamă

Ecaterina Ladin sau Dalida, cum o cunosc cei mai mulți din serialul ”Las Fierbinți” a anunțat, marți, în emisiunea ”La Măruță” că va deveni a doua oară mămică.  Actrița este însărcinată în patru luni și va avea un băiat.

”Dalida” mai are un copil

Actrița mai are un băiat de cinci ani, iar cel de-al doilea copil va fi tot băiat. ”Ne doream foarte mult încă un copil. Obosesc repede, îmi e foarte somn, dar suntem foarte fericiți”, a mărturisit vedeta.

”E dureros că unii își doresc copii și nu pot avea, iar alții își abandonează copiii”, a adăugat Ecaterina, explicând că a fost foarte dificil să obțină ambele sarcini.
 Dalida din Las Fierbinți, însărcinată pentru a doua oară. Ecaterina Ladin urmează să devină din nou mamă

Sursă foto: La Măruță

Totodată, actrița a mărturisit și că nu prea are pofte

”Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă ”, a declarat Ecaterina Ladin.

A jucat însarcintă în Las Fierbinți

Ecaterina Ladin, interpreta celebrei secretare Dalida este una dintre cele mai vechi actrițe din serialul „Las Fierbinți”, dar și una dintre cele mai emblematice. Așa că nu și-a „permis” să ia pauză nici măcar atunci când se pregătea să devină mamă pentru prima oară. Ecaterina Ladin a jucat însărcinată în „Las Fierbinți”.

”Da, am jucat și însărcinată. Sunt unele mămici care își doresc să stea acasă și pot sau poate nu au chef de treabă, poate nu le place atât de mult serviciul lor încât să se întoarcă. Eu m-am întors la filmări când Marcu avea trei luni. Ce-i drept atunci am avut foarte puțin de filmat ca să nu lipsesc foarte mult din viața copilului. Nu neapărat că iubesc această meserie și de aceea m-am întors, dar aveam nevoie. Când eram la filmări îmi era dor de copil, când eram acasă voiam să merg la filmări sau la teatru. Nu am făcut un mare sacrificiu că m-am întors la muncă pentru că toți au fost foarte înțelegători. Este un copil cuminte. Nu am avut nopți nedormite ca să am zile îngrozitoare să nu pot să filmez”, a povestit pentru Libertatea interpreta personajului „Dalida”.

Ce-i drept actrița a avut și un mare suport din partea soțului ei, Laurențiu care a sprijinit-o din toate punctele de vedere.

„Cu Laurențiu am început să ies chiar din ziua în care s-a dat serialul pe post. Ne-am căsătorit relativ repede și am ales să îmbrăcăm haine populare în ziua nunții. Asta a fost alegerea noastră. Acum eu o să-i ofer copilului meu dreptul de a alege, dacă vrea să păstreze tradițiile, bine o să insist puțin. Măcar să le știe, măcar să fie conștient de ele, de toate tradițiile de Paști, de Crăciun, de toate sărbătorile religioase, să știe că există și să știe cum am crescut noi, nu că trebuie sau că este obligat. Despre costumul național eu am o amintire foarte plăcută, fiindcă primul meu costum popular a fost cusut de mama mea și brodat de mama mea. A fost și o economie la hăinuțe fiindcă la orice sărbătoare eu aveam costumul național, deci nu-mi trebuiau rochițe. L-am purtat cu mare drag, mai ales că a fost făcut de mama. Îl am și acum la Chișinău, bine mărimea mică”, a mai povestit Ecaterina, mărturisind că mama ei continuă să facă costume tradiționale, făcând unul și pentru micuțul Marcu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: