Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Celentanto, din Las fierbinţi, în tinereţe? Adrian Vancică era pletos şi brunet

Cum arăta Celentanto, din Las fierbinţi, în tinereţe? Adrian Vancică era pletos şi brunet

GALERIE FOTO (3) Celentano

Serialul „Las Fierbinți” a ajuns să fie unul dintre cele mai urmărite din țara noastră, astfel că actorii de acolo sunt cunoscuți și iubiți de toată lumea. Unul dintre cele mai apreciate personaje este cel al lui Celentano, căruia Adrian Vancică îi dă viață de aproape zece ani.

Cum arăta Adrian Vancică când era tânăr. Nu l-ai recunoaște

Adrian Vancică joacă rolul lui Celentano de aproape un deceniu și toată lumea s-a obișnuit cu înfățișarea sa. Totuși, dacă fanii lui l-ar vedea în perioada în care era tânăr și abia împlinise 18 ani, sigur nu l-ar recunoaște! Adrian Vancică avea părul lung și pletos, așa că nu arăta deloc ca acum.

Chiar de la vârsta de 18 ani, Adrian Vancică a știu că vrea să devină actor, iar visul lui de atunci era să aibă o mașină ca lui Jean Claude Van Damme.

Adrian Vancică, poveste de film. De ce a trăit actorul în Coreea de Sud

Cunoscut pentru rolul lui Celentano, Adrian Vancică nu a avut o viața prea ușoară. Un lucru pe care puțini îl știu despre actor este că ea a locuit o perioadă în Coreea de Sud, înainte de a deveni faimos. Acolo, el interpreta diverse roluri într-un parc de distracții.

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile.

Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România”, a povestit Adrian Vancică.

Cum arăta Celentanto, din Las fierbinţi, în tinereţe
Cum arăta Celentanto, din Las fierbinţi, în tinereţe
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: