Redactia.ro
Home » Știri » Cine este soția lui Răzvan Marin, fotbalistul naționalei. Tânăra urmează o carieră în medicină

Cine este soția lui Răzvan Marin, fotbalistul naționalei. Tânăra urmează o carieră în medicină

GALERIE FOTO (2) Răzvan Marin

Răzvan Marin, mijlocașul echipei Empoli și al Naționalei României, este un exemplu de succes atât pe terenul de fotbal, cât și în viața personală. La doar 28 de ani, Marin a adunat deja 50 de selecții pentru România și se bucură de o viață de familie fericită alături de partenera sa, Crina Cocoroveanu, și de fetița lor, Natalie Luna.

Pe 17 iunie 2024, Răzvan Marin a marcat un moment de referință în cariera sa fotbalistică, înscriind la cea de-a 50-a sa selecție pentru echipa națională a României. Meciul, câștigat de România cu 4-0 împotriva Andorrei în preliminariile EURO 2024, a demonstrat încă o dată calitățile deosebite ale mijlocașului. Evoluția sa a fost remarcabilă, culminând cu un gol din penalty în minutul 44, care a contribuit semnificativ la victoria echipei și la ascensiunea României pe primul loc în clasament, depășind Elveția.

Povestea de dragoste cu Crina Cocoroveanu

În afara terenului, Răzvan Marin își trăiește povestea de dragoste alături de Crina Cocoroveanu, un medic stomatolog din Gorj. Cei doi sunt împreună de peste patru ani și s-au logodit în 2022, într-un cadru de vis pe malul unui lac decorat cu trandafiri roșii. Cererea în căsătorie a fost un moment romantic și special, reflectând personalitatea sensibilă și atentă a fotbalistului.

În februarie 2022, cuplul a devenit pentru prima dată părinți, Crina aducând pe lume o fetiță adorabilă, Natalie Luna. De atunci, cei trei formează o familie fericită, Crina și Natalie fiind prezente la toate momentele importante din viața lui Răzvan. La meciul România-Ucraina, câștigat de tricolori cu 3-0, mama și fiica au fost în tribune pentru a-și susține soțul și tatăl, bucurându-se alături de el de fiecare victorie.

Crina Cocoroveanu este nu doar o parteneră frumoasă, ci și extrem de inteligentă și dedicată carierei sale de medic stomatolog. Absolventă a Facultății de Medicină ”UMF Carol Davila”, Crina reușește să îmbine cu succes viața profesională cu rolul de mamă și soție. Dragostea și sprijinul pe care i le oferă lui Răzvan sunt esențiale pentru succesul acestuia, atât pe teren, cât și în afara lui.

 Crina, soția lui Răzvan Marin, vedeta Naționalei de Fotbal a României. Sursă foto: Instagram
Crina, soția lui Răzvan Marin, vedeta Naționalei de Fotbal a României. Sursă foto: Instagram

 

Sub conducerea lui Edi Iordănescu, Naționala României a demonstrat o formă excelentă în preliminariile EURO 2024

 Victoria categorică împotriva Andorrei, în care Răzvan Marin a avut un rol crucial, a consolidat poziția echipei pe primul loc în grupă. Jucătorii au arătat o coeziune și o determinare deosebită, aspecte esențiale pentru o eventuală calificare la turneul final din Germania.

După fiecare meci, Răzvan Marin găsește alinare și sprijin în familia sa. Imaginea lui îmbrățișându-și fiica și soția după victoria cu Ucraina a emoționat mulți fani și a arătat latura umană a fotbalistului. Crina, mereu prezentă și încurajatoare, postează deseori pe rețelele sociale momente din viața lor de familie, împărtășind bucuria și emoțiile trăite alături de Răzvan.

Răzvan Marin nu este doar un jucător de fotbal talentat, ci și un model de dedicare și perseverență. Performanțele sale la Empoli și la Naționala României sunt rezultatul muncii asidue și a sprijinului constant primit de la familia sa. La 28 de ani, mijlocașul se află în plină ascensiune, iar viitorul său în fotbal promite să fie la fel de strălucitor.

Crina Cocoroveanu, pe lângă frumusețea și inteligența sa, se remarcă și prin cariera sa de succes. Absolventă a prestigioasei universități de medicină din București, Crina este un exemplu de dedicare și profesionalism. În ciuda programului său încărcat, ea reușește să fie o mamă devotată și o soție iubitoare, echilibrând perfect viața personală cu cea profesională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: