Redactia.ro
Home » Monden » Cine este soția Prințului Paul. Lia a mai fost căsătorită cu un avocat milionar

Cine este soția Prințului Paul. Lia a mai fost căsătorită cu un avocat milionar

Cine este soția Prințului Paul

Prințul Paul este implicat într-un scandal major, după ce a fost dat în urmărire internațională, pentru că este condamnat la închisoare, într-un dosar de retrocedări ilegale de terenuri. Dar cine este partenera sa de viața, prințesa Lia?

Prințul Paul, condamnat la închisoare. De ce este acuzat

Prințul Paul este de negăsit, după ce el a fost condamnat în instanță la închisoare. Acesta este acuzat de dare și luare de mită și de retrocedare ilegală de terenuri.

Când polițiștii au mers la casa acestuia din Capitală, pentru a-l aresta, acolo au găsit-o doar pe soția lui¸Lia, în vârstă de 70 de ani.

Aceasta nu a făcut comentarii în fața jurnaliștilor, ci doar i-a escortat pe polițiști în afara locuinței lor, când aceștia și-au dat seama că bărbatul este de negăsit.

Prințul Paul s-ar afla în Portugalia, unde s-ar ascunde de pedeapa care îl paște, în închisoare.

Cine e prințesa Lia, soția prințului Paul

Lia Georgi Triff, pe numele său complet, s-a născut în Statele Unite ale Americii, dintr-o mamă româncă și un tată american. La vârsta de 25 de ani, aceasta s-a căsătorit cu un avocat, care avea la acel moment 64 de ani. Melvin Belli, căci despre el este vorba, era foarte bogat, iar românca Lia Georgi Triff a devenit cea de-a cincea sa soție.

După o căsnicie de 16 ani, Lia Georgi Triff a decis să diovorțeze, iar atunci scandalul a fost foarte mare, soțul ei acuzând-o că i-a fost infidelă și că l-a înșelat cu un episcop, dar și cu o femeie. Totodată, avocatul a acuzat-o că i-a ucis câinele.

Totuși, după divorț, Lia a primit o avere consistentă de la fostul soț milionar și a devenit mai bogată cu 15 milioane de dolari.

Un alt scandal a izbucnit atunci când fiica Liei cu avocatul american a acuzat-o pe mama sa că s-ar fi folosit de banii săi pentru studii. Era vorba de suma de 90.000 de dolari.

Cum s-au întâlnit Prințul Paul și Prințesa Lia

Abia apoi, Lia avea să întâlnească din nou iubirea, când l-a întâlnit pe Prințul Paul, la o gală Unicef de la Londra. Ei au devenit părinți în 2010, când Prințesa Lia avea 61 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: