Redactia.ro
Home » Monden » Cine este soțul Magdei Pălimariu. Cei doi au avut o nunta ca-n povești

Cine este soțul Magdei Pălimariu. Cei doi au avut o nunta ca-n povești

GALERIE FOTO (7) Cine este soțul Magdei Pălimariu

Cine este soțul Magdei Pălimariu. Prezentatoarea rubricii Vremea, de la Pro Tv, și-a unit destinele cu Ionuț Eriksen, un bărbat cu origini norvegiene. Recent, vedeta a sărbătorit un eveniment important, oficializând relația cu soțul ei. Cum arată partenerul de viață a Magdei Pălimariu?

Cine este soțul Magdei Pălimariu. Cei doi au avut o nunta ca-n povești

Cine este soțul Magdei Pălimariu. Prezentatoarea Rubricii Meteo, de la Pro tv, Magda Pălimariu și-a găsit sufletul pereche. După ce s-a despărțit de Piticu, ex-Simplu, blondina a avut grijă să-și găsească bărbatul potrivit. Pe 20 august, vedeta a împlinit 42 de ani, iar la scurt timp a celebrat un al eveniment important. Magda a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a căsătorit pentru a doua oară.

Deși în trecut a decis să divorțeze după un mariaj de cinci ani, Magda a ales să mai dea o șansă iubirii. Întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost cine este soțul prezentatoarei. Într-un interviu pentru Viva.ro, Magda Palimariu a vorbit despre noua sa căsătorie. Conform acesteia, pe soțul ei îl cheamă Ionuț Eriksen, are origini norvegiene și este președinte al Camerei De Comert din Norvegia. Vedeta tv este mai fericită ca niciodată, recunoscând că pentru ea căsnicia reprezintă o relația în care să se simtă în largul ei. „Că închizi și deschizi ochii știind că ai cu cine să împarți orice bucurie sau necaz. Că poți să fii tu, cu bune și rele, și cineva te iubește pentru asta”, a explicat vedeta pentru sursa citată.

 

Unde va merge în luna de miere

Magda a declarat că decizia de a se căsători a fost luată rapid și au organizat totul la puțin timp după ziua sa de naștere. A avut loc cununia civilă, după care a fost slujba religioasă și petrecerea la care au participat doar persoanele apropiate. Vedeta a recunoscut că își dorește foarte mult să plece în luna de miere și să stea o lună. Momentan, s-a mulțumit doar cu o vizită în Spania, înainte de căsătorie, după care a fost în Norvegia, acolo unde soțul ei își desfășoară o parte din activitate. „Atât de mult iubesc să călătoresc, încât chiar mi-aș dori, literalmente, o LUNĂ de miere. Nu, nu am avut o lună de miere, dar am reușit să plecăm câteva zile, înainte de nuntă, în Marbella, iar după căsătorie am fost un pic la Iași și, apoi, direct în Norvegia. Urmează să plecăm din nou în Marbella (locul nostru preferat), însă vrem să vedem cum evoluează restricțiile. Punem siguranța pe primul loc”, a mai povestit Magda.

Magda a divorțat în 2017 după un an de la căsătorie. Aceasta nu a dezvăluit niciodată cine a fost bărbatul cu care s-a măritat, dorind să îl țină departe de ochii presei. ”Mariajul meu nu a funcționat. „Așa cum am mai spus, pentru mine, iubirea este esența vieții. Acea iubire care ne definește, pe care o simțim pentru toate persoanele dragi nouă. Și da, sigur, cred în iubire. Cred că, atâta timp cât avem dragoste de dăruit nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut, așa cum li se întâmplă unora, din păcate. Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol și să avem mereu încredere în lucrurile frumoase. Iar dragostea este unul dintre ele.”, a spus Magda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: