Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Magda Pălimariu înainte să devină cunoscută. Galerie FOTO

Cum arăta Magda Pălimariu înainte să devină cunoscută. Galerie FOTO

GALERIE FOTO (4) Magda Pălimariu TV

Magda Pălimariu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România, dar puțini știu cu ce se ocupa aceasta înainte de a fi angajată la Pro TV. Iată cu ce se ocupa și cum arăta Magda Pălimaru înainte de a fi celebră.

Cum arăta Magda Pălimaru înainte de faimă

Magda Pălimariu este o prezență constantă la Pro TV, în cadrul rubricii meteo. Aceasta este angajată a postului de mai bine de 13 ani și nu ar schimba pentru nimic jobul său de acum. Înainte de a fi faimoasă, însă, vedeta avea cu totul alte preocupări. Aceasta a cochetat cu modelingul, dar pentru o perioadă foarte scurtă, pentru că a început să lucreze în televiziune încă din 2003, când s-a mutat în București definitiv.

Chiar dacă are 41 de ani, Magda Pălimariu arată perfect, așa cum o făcea și la 20 de ani, înainte de celebritate. Ea nu ar da pentru nimic actualul său loc de muncă.

 „Atunci când îți este bine acolo unde ești și faci lucrurile cu drag, nu te gândești să schimbi ceva. Rubrica meteo face parte din viața mea și totul este perfect așa cum este acum. Să știi că am învățat să nu-mi fac planuri și să las lucrurile să se așeze în ritmul lor. Bineînțeles că orice schimbare, care să vină în completarea rubricii meteo și cu care să rezonez, este binevenită”, a povestit vedeta PRO TV.

Magda Pălimariu a divorțat în mare secret

Magda Pălimariu se căsătorea în mare secret cu soțul ei, iar la fel de discretă a fost și în privința divorțului. Relația dintre ei a durat cinci ani și au divorțat în 2016.

„Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, a povestit  Magda Pălimariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: