Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tânăra care a încercat să intre cu 4 gloanțe în Parlament. Legătura neștiută cu George Simion

Cine este tânăra care a încercat să intre cu 4 gloanțe în Parlament. Legătura neștiută cu George Simion

GALERIE FOTO (2) Cine e tânăra care a intrat cu 4 gloanțe în Parlament

S-au aflat primele detalii despre tânăra care a fost reținută pentru încercarea de a introduce patru gloanțe în Parlament. Cine este, de fapt, susținătoarea formațiunii politice AUR și ce legătură are cu George Simion.

La prima oră a dimineții s-a dat alarma cu privire la o persoană care a încercat să introducă în Parlament patru gloanțe. Oamenii legii s-au văzut nevoiți să intervină de urgență pentru a liniști apele, așa că au reținut-o pe tânăra asupra căreia s-au descoperit elementele de muniție. Surse oficiale susțin că la această oră femeia se află în custodia polițiștilor de la Secția 17.

Cine este femeia care a încercat să intre cu gloanțe în Parlament

După câteva ore de la apariția informațiilor potrivit cărora Elena Ariadna Cîrligeanu ar fi cea care a stârnit un val de controverse în Parlament, s-au aflat mai multe detalii despre legătura sa cu lumea politică. Se pare că tânăra are numai 22 de ani și este o susținătoare înfocată a lui George Simion încă de la vârsta de 16 ani. În prezent, deține funcția de președinte a filialei AUR din Botoșani, recomandându-se a fi în același timp și președintele Organizației de Tineret din partid și președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012 din care a făcut parte încă de la înființare.

Ariadna, alături de George Simion
Ariadna, alături de George Simion

Ariadna a organizat în 2018 un protest de amploare în Botoșani, pe vremea când era clasa a X-a la Liceul Pedagoci „Nicolae Iorga”. Ulterior, ea a plecat la București pentru a studia dreptul la Universitatea Nicolae Titulescu. Ariadna Cîrligeanu a revenit la Botoșani, unde a susținut un discurs dur la adresa tututor politicienilor din județ.

Mesajul controversat postat de Ariadna înainte de a intra în Parlament

Cu câteva minute de a încerca să intre în Parlament cu cele patru gloanțe, tânăra de 22 de ani a postat pe contul său personal de Facebook un mesaj dur la adresa parlamentarilor. Susținătoarea lui George Simion i-a încurajat pe urmăritorii săi să își facă apariția la protestul ce s-ar fi organizat astăzi.

„Azi la ora 08:00 cu toții la Parlament. NU NE VINDEȚI ȚARA, CIOCOILOR! Nu vă lăsăm! Azi toate drumurile duc la București”, a fost mesajul postat pe Facebook de Ariadna cu puțin timp înainte de incident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: