Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tânăra surprinsă alături de Vladimir Putin la mitingul pro-război de la Moscova. Fanii s-au arătat indignați – FOTO

Cine este tânăra surprinsă alături de Vladimir Putin la mitingul pro-război de la Moscova. Fanii s-au arătat indignați – FOTO

GALERIE FOTO (7) vladimir putin

În timp ce ucrainenii încercau să fugă din fața bombardamentelor, rușii sărbătoreau „Ziua reunificării Crimeei cu Rusia” pe 18 martie. Cu această ocazie au avut loc concerte grandioase în mai multor orașe din Rusia, pe stadioane.

Un uriaș miting pro-război a avut loc vineri și pe stadionul național din Moscova, unde a participat și liderul de la Kremlin, cel care a dat ordin să fie invadată țara vecină, Ucraina.

Președintele rus a fost înconjurat de sportivi

Alături de Vladimir Putin, pe scena amplasată în mijlocul stadionului au urcat mai mulţi sportivi ruşi. Toți purtau pe piept litera Z, zimbol al invaziei rusești din Ucraina.

Gimnastele Dina și Arina Averina au fost două dintre sportivele care au urcat pe scenă. Dina Averina, 23 de ani, este medaliată cu argint la Jocurile Olimpice, dar și multiplă campioană mondială. La eveniment au mai fost surprinse și Vladislava Urazova și Viktoria Listunova, două nume cunoscute din gimnastica artistică, medaliate cu aur la J.O. 2020.

De asemenea, pe scenă au urcat şi Alexander Bolshunov ( 3 medalii aur la Jocurile Olimpice de Iarnă, la schi fond), Evgeny Rylov (medaşiat cu aur şi argint la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, la înot), Evgenia Tarasova şi Vladimir Morozov, medaliaţi cu bronz la patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Beijing 2022, dar şi Victoria Sinitsina si Nikita Katsalapov, campioni olimpici la patinaj artistic.

Campioana olimpică la patinaj, Victoria Sinitsina, prezentă la miting

Rusoaica de 26 de ani, care a câștigat titlul mondial în proba de dans în perechi, alături de Nikita Katsalapov, în 2021, la Stockholm, a fost surprinsă de camerele TV la mitingul lui Vladimir Putin, ceea ce a provocat indignare printre ai săi fani, relatează digisport.ro.

„Absolut rușinos. Sunt un mare fan al patinajului artistic și e dezgustător să o văd pe Victoria Sinitsina la mitingul lui Vladimir Putin. Nu există nicio scuză, nu ai cum să nu știi ce se întâmplă în Ucraina dacă participi la competiții internaționale și cunoști sportivi ucraineni”, a scris un urmăritor pe Twitter.

Victoria Sinitsina a fost medaliată cu aur și în proba de patinaj artistic pe echipe în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing, eveniment desfășurat cu puțin timp înaintea startului invaziei din Ucraina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: