Redactia.ro
Home » Știri » Războiul din Ucraina l-a făcut pe Vladimir Putin şi mai paranoic. Obiceiurile ciudate ale unui dictator din secolul XXI

Războiul din Ucraina l-a făcut pe Vladimir Putin şi mai paranoic. Obiceiurile ciudate ale unui dictator din secolul XXI

vladimir-putin-obiceiuri

V-aţi întrebat vreodată cum arată o zi din viaţa lui Putin? Mai ales acum, în vremuri de război. Se pare că liderul de la Kremlin n-a renunţat la tabieturile sale nici măcar după ce Rusia a invadat Ucraina.

Preşedintele rus îşi duce traiul aproximativ ca înainte, ce s-a schimbat sunt doar contactele cu ceilalţi şefi de state, ce sunt, zilnic, mai numeroase ca înainte de conflictul armat.

Se teme de mâncarea otrăvită

Vladimir Putin preferă o viaţă de noapte activă. Asta înseamnă că se trezeşte târziu şi îşi ia micul dejun pe la prânz. O masă consistentă, cu alimente aduse direct din grădinile Patriarhului Kirill, capul Bisericii Ortodoxe Ruseşti.

Liderul de la Kremlin insistă totuşi ca mâncarea să fie verificată de specialişti pentru a nu fi otrăvită. După micul-dejun, înoată. Cel puţin două ore pe zi! Acesta este momentul în care ia cele mai importante decizii, spun apropiaţii. După înot, intră în sala de forţă, unde trage de fiare şi se uită la la ştiri. Tot acest ritual se încheie, de cele mai multe ori, cu băi reci şi fierbinţi, alternate. Alteori, după tot acest efort măcar teoretic epuizant, ia o carte şi citeşte.

Apoi, Putin începe să lucreze în biroul său. De teama unor posibile scurgeri de informaţii online, toate deciziile sunt scrise pe hârtie, cu excepţia apelurilor telefonice efectuate exclusiv pe telefoane fixe.

În biroul lui, fostul ofiţer KGB nu vrea prea multă tehnologie. Fără calculator, fără Internet ori e-mail-uri. Şi fără telefoane mobile. Doar dosare, teancuri de hârtii şi telefoane. Telefoane fixe, din „glorioasa” eră sovietică.

Face revista presei zi de zi

Putin este un narcisist. Vrea să ştie mereu tot ce spune lumea despre el. I se pregăteşte, zi de zi, o revistă a presei naţionale şi internaţionale doar despre persoana lui. Acestea sunt cele mai groase dosare de pe biroul lui Vladimir Putin, şi nu cele venite de la serviciile de informaţii, cum s-ar putea crede. Pe lângă această revistă a presei, consilierii îi arată şi parodiile despre el.

De remarcat, când merge într-o deplasare externă, mânâncă doar ce a fost degustat în prealabil de oamenii lui. Ingredientele sunt aduse din Rusia şi totul este pregătit de bucătarii lui, care îl însoţesc oriunde merge. Îşi aduce până şi propriii ospătari, fără să-i pese că şi-ar putea jigni gazdele.

Deşi unele surse suţin că Putin ar suferi de cancer în fază terminală, preşedintele rus ţine o dietă foarte sănătoasă, bazată pe legume, în special roşii, castraveţi şi salată verde, ceea ce i-ar asigura o stare de sănătate stabilă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: