Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tânărul care a murit în accidentul rutier din județul Dâmbovița. Mihai avea 19 ani și era olimpic la matematică

Cine este tânărul care a murit în accidentul rutier din județul Dâmbovița. Mihai avea 19 ani și era olimpic la matematică

GALERIE FOTO (5) Cine este tânărul care a murit în accidentul rutier din județul Dâmbovița

Cine este tânărul care a murit în accidentul rutier pe DN 72. Seara trecută a avut loc un accident mortal pe DN 72, între Picior de Munte și Șuța Seacă. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce autoturismul pe care îl conducea a ajuns sub un TIR încărcat cu pavele.

Cine este tânărul care a murit în accidentul rutier din județul Dâmbovița. Mihai avea 19 ani și era olimpic la matematică

Un accident grav s-a produs seara trecută pe DN 72, aproape de Șuța Seacă. Mihai, un tânăr de 19 ani a murit în urma accidentului. Mașina pe care o conducea a ajuns sub un TIR . Mihai Valentin avea toată viața înainte, dar noaptea trecută, aceasta i-a fost curmată de un accident îngrozitor. În timp ce se afla pe sensul de mers spre Găești, Mihai ar fi stins luminile mașinii, a tras brusc de volan pe contrasens și s-a izbit de un TIR care circula regulamentar. Șoferul camionului a declarat că totul s-a petrecut foarte repede și nu a avut timp să evite impactul devastator. Mai mult, bărbatul este de părere că Mihai a vrut să se sinucidă.

”A venit pe contrasens, a intrat sub mine. Nu există niciun fel de urmă de frânare. După ce a intrat pe contrasens, a stins farurile, a accelerat și a intrat sub mine. Eu cred că a făcut intenționat, altfel nu-mi explic” a povestit șoferul de TIR. Șoferul decedat se afla singur în mașină,iar în urma impactului violent a rămas încarcercat în autoturism.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru Mihai. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers zeci de minute,iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Familia lui Mihai este devastată de moartea tânărului

De cealaltă parte, colegii și prietenii tânărului cred că a fost vorba despre o defecțiune tehnică. Mihai Valentin lucra la un magazin de electrocasnic și era extrem de iubit de familie și prieteni. Apropiații spun că era un tânăr apreciat de multă lume, iar familia sa este respectată. Mai mult, tânărul era olimpic la matematică în timpul școlii gimnaziale. Mihai Valentin avea planuri mari și avea o iubită care îl făcea fericit. Prietenii și familia sunt devastați de vestea primită, iar acestora nu le vine să creadă că tânărul a decedat.

Aceștia susțin că Mihai nu avea niciun motiv să-și pună capăt zilelor, iar cel mai probabil luminile mașinii s-au stins din cauza unei defecțiuni. Seara trecutp plecase la Târgoviște pentru un control medical de rutină. Ulterior s-a aflat că Mihai conducea mașina unui agent de poliție, tatăl iubitei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: