Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tânărul care a provocat accidentul mortal de la Costești. Nu avea permis, iar maşina era furată

Cine este tânărul care a provocat accidentul mortal de la Costești. Nu avea permis, iar maşina era furată

Au apărut noi detalii în legătură cu accidentul tragic care a avut loc în ziua națională a României, în localitatea Costești, județul Buzău, în care un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața.

O plimbare nebunească cu consecințe fatale

Contrar informațiilor preliminare, nu adolescentul de 15 ani se afla la volanul autoturismului în momentul accidentului, ci prietenul său în vârstă de 18 ani, Mihai Tudosi.

În dimineața zilei de vineri, după ce au consumat alcool într-un bar, Mihai a furat un autoturism Opel lăsat cu cheile în contact pe marginea drumului. El a pornit într-o aventură nebunească, implicându-l și pe prietenul său, Robert Cucu, în vârstă de 15 ani, cu care consumase alcool în bar până la ora respectivă.

Tragedia în curbă: moarte și arestare

Drumul lor spre tragedie a fost prescris, și la doar câteva sute de metri mai departe, șoferul de ocazie a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe drumul spre Smeeni.

Autoturismul a intrat violent într-un stâlp și s-a izbit în prealabil de zidul unei case. Pasagerul din dreapta, Robert, a murit pe loc, neavând centura de siguranță pusă și fiind proiectat prin parbriz din cauza impactului puternic.

În schimb, tânărul de la volan, care se pare că rula cu 150 km/oră, a scăpat doar cu două contuzii la cap. A fost externat din spital, dar apoi dus imediat în arestul IPJ Buzău, unde a fost interogat de polițiști și de procurorul de caz.

“Prezintă leziuni la nivelul extremităţii cefalice şi a membrelor şi la nivelul toracelui. A fost examinat. A fost tratat”, a spus Adrian Zoican, medic UPU Buzău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: