Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cine este Tony One?! Tânărul face furori în mediul online și se iubește cu o tânără pe nume Daiana

Cine este Tony One?! Tânărul face furori în mediul online și se iubește cu o tânără pe nume Daiana

GALERIE FOTO (3) Cine este Tony One?!

Băiatul lui Costel Biju îi calcă pe urme tatălui său în industria muzicală. Costel Biju, cunoscutul artist de manele din România, nu doar că se bucură de un succes impresionant în cariera sa muzicală, dar are și motive de mândrie în viața personală. Recent, Biju a avut parte de un moment unic pe scenă, când și-a lansat fiul cel mare, Antonio, în muzică. Se pare că tânărul Antonio a moștenit talentul tatălui său și este pregătit să-i calce pe urme în lumea manelelor.

@lovetony.1 Vineri iese piesa ‘’Misto’’ alaturi de tata @CostelBiju ♬ Misto – tony one

Tony One a împlinit vârsta de 18 ani și este cel mai mare fiu al manelistului Biju. Cei doi au scos o piesă hit în urmă cu două săptămâni intitulată „Sistem otoman”. Melodia a strâns
4.055.000 de vizionări pe Youtube în doar 14 zile și se bucură de un succes răsunător pe platforma de socializare Tiktok. Fanii sunt în extaz și îl apreciază pe tânărul cântăreț. De asemenea, multe domnișoare îi laudă frumusețea și menționează în comentarii că și-ar dori să fie nurorile lui Costel Biju. Cu toate acestea, se pare că inima tânărului artist a fost furată deja, căci Tony One s-a afișat în compania unei focoase brunete.

Cine este iubita lui Tony One

Băiatul cel mare al lui Costel Biju se iubește cu Daiana, o cântăreață de manele, care s-a iubit cu mai mulți maneliști celebri. Daiana locuiește în București și este mai mare decât Tony One, având 20 de ani. În trecut ea a fost prinsă în timp ce se iubea cu manelistul Mariano, chiar în locuința ei. Soția furioasă a lăutarului a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare și a postat și o fotografie cu cei doi surprinși în ipostaze intime.

Tony One este băiatul lui Costel Biju.
Sursa foto – Captură video | Tony One este băiatul lui Costel Biju.

Povestea a avut un final fericit, căci Denisa Popescu și-a iertat soțul, de dragul fiului lor, iar Mariano a renunțat la infidelități și a devenit un familist convins. Se pare că soarele a răsărit și pe strada Daianei, căci trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Tony One. Cei doi tineri sunt de nedespărțit și se postează tot timpul împreună, iar pe viitor este posibil să colaboreze și în plan profesional, căci amândoi activează în același domeniu muzical.

Cine este Tony One, de fapt

Pe lângă faptul că are 18 ani și este băiatul cel mare al lui Costel Biju și al Andreei Costache, Tony One este și elev al unui liceu de prestigiu din Capitală, mai exact Dinu Lipatti. Adolescentul a urmat cursuri de pian timp de 8 ani și a iubit muzica dintotdeauna. Tony a avut un vis și anume acela de a urma calea succesului a tatălui său. El a scos prima piesă alături de părintele său, iar de atunci și-a format o strânsă comunitate de fani. Tony are în jur de 98.149 de urmăritori pe Tiktok, iar clipurile sale au devenit virale și ajung până la 1 milion de vizualizări.

Tony One alături de mama și de tatăl său.
Sursa foto – Captură video | Tony One alături de mama și de tatăl său.

Tony mai are un frate mai mic, pe nume Dany, care încă nu s-a decis ce carieră își va alege.

Prezentarea lui Antonio pe scena muzicală alături de tatăl său, Costel Biju, marchează începutul unui nou capitol atât în viața tânărului, cât și în cea a familiei lor. Talentul muzical pare să fie o trăsătură moștenită în această familie, iar publicul așteaptă cu nerăbdare să vadă ce viitor îi rezervă lui Antonio în lumea muzicii. Costel Biju nu numai că reușește să-și mențină popularitatea și succesul în cariera sa, dar acum, prin intermediul fiului său, își continuă și moștenirea artistică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: