Redactia.ro
Home » Monden » Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil!Celebrities. Surpriză uriașă pentru telespectatori

Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil!Celebrities. Surpriză uriașă pentru telespectatori

GALERIE FOTO (4) Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil!Celebrities.

Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil!Celebrities. Celebrul designer de modă nu va mai face parte din echipa emisiunii Bravo, Ai stil! Celebrities. În urmă cu puțin timp s-a anunțat cine va fi vedeta are îl va înlocui pe Botezatu în emisiunea difuzată pe Kanal D. Noul sezon va veni cu schimbări importante pentru fanii emisiunii.

Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil!Celebrities. Surpriză uriașă pentru telespectatori

Cine l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil!Celebrities. Noul sezon al emisiunii difuzată pe Kanal D vine cu schimbări importante, iar telespectatorii nu îl vor mai vedea pe Cătălin Botezatu alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

În urmă cu puțin timp a fost anunțată vedeta care îl va înlocui pe Cătălin Botezatu în emisiunea Bravo, Ai stil! Celebrities. Conform Pagina de Media, în locul creatorului de modă va fi Tibi Clenci, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă din Românoa. Acesta a avut colaborări cu publicații mari precum Elle România, Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latină, Marie Claire Turcia, Elle Franța, Elle Germania, InStyle Rusia, GQ Spania și GQ Brazilia. De asemenea, Tibi Clenci a lucrat și cu cele mai mari case de modă, precum Channel, Dior și Luis Vuitton. Fotograful a fost director de creație pentru Vogue Taiwn, Vogue Arabia și Daily Telegraph. „Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii.

Ca jurat la „Bravo, Ai Stil! Celebrities”, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, a spus Tibi Clenci.

Cătălin Botezatu și-a anunțat fanii din mediul online că se va retrage din cadrul emisiunii de modă. Designerul i-a asigurat pe internauți că nu va pleca definitiv de la Kanal D, dar își dorește să înceapă o nouă etapă. „Dragii mei, a venit momentul să împărtașesc cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost ușor, însă am hotărât să mă retrag din proiectul „Bravo, ai stil!”. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipa extraordinară și împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, a scris Cătălin Botezatu.

Cine sunt concurentele Bravo, Ai stil! Celebrities

În cadrul emisiunii vor concura nouă vedete care se vor lupta pentru a câștiga statutul de cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Acestea sunt Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otnieșa, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi. „Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, te poziționează’ în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea.Abia aștept provocarea Bravo, ai stil! Celebrities’. Poate fata!’, a declarat Anda Adam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: