Redactia.ro
Home » Monden » Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere? La cine a apelat Smiley

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere? La cine a apelat Smiley

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere_

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere? Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” și Smiley sunt cei mai fericiți părinți, după ce fetița lor a venit pe lume în urmă cu două zile. Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar conturile de socializare ale celor doi părinți au fost asaltate de mesaje din partea fanilor. Cu toate astea, mulți s-au întrebat cine o va ajuta pe Gina Pistol după naștere, în creștere micuței.

Gina Pistol și Smiley, cei mai fericiți părinți

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere? Gina Pistol și Smiley sunt părinți cu normă întreagă acum, după ce, marți, 9 martie, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe fetița sa și a lui Smiley. După ce a aflat că fiica sa a venit pe lume, Smiley a mers la mănăstire pentru a se ruga pentru sănătatea familiei sale după care și-a sunat mama și a chemat-o la București pentru a-i ajuta cu cea mică. „Aşa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiţa nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulţumim pentru toate gândurile şi urările. Revenim cât de curând cu veşti, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol, marţi seara, pe Instagram.

Ziua de 9 martie va rămâne veșnic o zi importantă pentru cei doi, mai ales că fiica lor a venit pe lume la o zi după sărbătoarea internațională a Femeii. „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: “Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă.. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă. Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătam ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris şi Smiley pe reţelele sociale.

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere?

Potrivit unor surse din apropierea familiei, coprezentatorul de la “Românii au talent” a făcut toate pregătirile pentru a-și aduce acasă cele două fete. Cel mai probabil, Gina și fiica sa vor fi externate în weekend. De asemenea, Smiley le-a spus prietenilor său că va avea nevoie de ajutorul mamei sale care se află la Pitești și pe care a rugat-o să se mute în vila sa din Cernica pentru o perioadă de timp. Așadar, Gina Pistol ar putea fi ajutată de soacra sa pentru a-și crește fetița, având în vedere că este primul copil. Cert este că atât Gina, cât și Smiley și-au dorit foarte mult acest copil și abia așteaptă să se reunească toți trei pentru a se bucura de noua viață pe care o vor trăi de acum încolo, și mai ales în 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: