Redactia.ro
Home » Monden » Cine o va înlocui pe Lora la ”Vorbește Lumea”! Nimeni nu se aștepta la asta

Cine o va înlocui pe Lora la ”Vorbește Lumea”! Nimeni nu se aștepta la asta

Cine o va înlocui pe Lora la ”Vorbește Lumea”! Nimeni nu se aștepta la asta

Fanii emisiunii ”Vorbește Lumea” au parte de multe surprize în noul sezon! Lora renunță la titulatura de prezentatoare iar în locul ei vin acum mai mai multe persoane!

Cine o va înlocui pe Lora la ”Vorbește Lumea”! Nimeni nu se aștepta la asta

Lora nu va mai fi prezentatoare la emsiunea ”Vorbește Lumea”, iar Cove a primit o mulțime de ajutoare. În platoul emisiunii vor veni Sore, Viviana Sposub, Theo Rose şi cei doi simpatici, Veveriţa şi Coţofană. Aceştia vor aduce cele mai tari provocări, cele mai fresh informaţii mondene sau din mediul online, antrenamente de sport matinale şi, împreună, vor completa tabloul unei dimineţi perfecte.

Sore a revenit iar în emisiune, iar aceasta este foarte încântată de situație. Artista a declarat că o leagă multe amintiri de această emisiunea.

”Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbeşte Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gaşca noastră frumoasă, abia aştept distracţia zilnică alături de ei şi îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineaţă”, a declarat Sore.

De asemenea, și Viviana va reveni în familia emisiunii ”Vorbește Lumea”. Vedeta are gânduri optimiste în ceea ce privește acest proiect.

”După 1 an, mă întorc în familia Vorbeşte Lumea cu forţe proaspete, cu energie mega bună şi idei pe care abia aştept să le împărtăşesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puţin direcţia vieţii mele, aşa că pauza de la televiziune a fost binemeritată şi mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine şi întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gaşca Verii” şi mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbeşte Lumea!”, a declarat Viviana Sposub.

Ce spune Theo Rose despre această oportunitate

Theo Rose este cea mai încântată de acest proiect și ia totul pe ca o provocare: ”Sunt veselă şi îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort şi voie bună şi nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gaşcă de oameni buni, tineri şi profesionişti. Pregătiţi-vă pentru distracţie!”.

“Wow! Pentru mine “Vorbeşte lumea” unde sunt implicaţi atâţia oameni frumoşi reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viaţa mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie şi zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat! Cu siguranţă veţi avea parte de cea mai fresh şi nebună echipă şi super distracţie în fiecare zi!”, spune Veveriţa.

Şi Coţofană este motivat de noua provocare: ”Sunt încântat să fac parte din gaşca Vorbeşte Lumea. Poate că în formula asta chiar reuşim sa aducem vara, ca prea suntem plouati. Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii ştiu pe colegii mei şi nu e niciun dubiu ca sunt haioşi şi smart. Deci să vă uitaţi la noi că ne aşteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbeşte Lumea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: