Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt bărbații care i-au furat inima Mioarei Roman. Cu cine s-a iubit mama Oanei în tinerețe

Cine sunt bărbații care i-au furat inima Mioarei Roman. Cu cine s-a iubit mama Oanei în tinerețe

Mioara Roman, o figură emblematică a societății românești și fosta soție a lui Petre Roman, a plecat dintre noi la venerabila vârstă de 84 de ani, lăsând în urma ei o istorie bogată nu doar în evenimente, ci și în emoții și relații semnificative. De-a lungul vieții sale, Mioara a fost martora și protagonista unor povești de dragoste care au marcat-o profund, fiecare dintre acestea aducând cu sine bucurii, provocări și învățăminte de neuitat.

Poveștile de dragoste ale Mioarei Roman, deși diferite ca durată și intensitate, au fost ambele definitorii pentru ea, oferindu-i momente de fericire neîntrecută, dar și lecții de viață prețioase. Fiecare relație a contribuit la conturarea personalității și vieții ei, lăsând o amprentă durabilă pe sufletul său. În ciuda sfârșitului fiecărei povești, amintirile și iubirea trăite rămân nemuritoare, un testament al capacității umane de a iubi și de a se reinventa.

Cine i-au cucerit inima Mioarei Roman

Prima mare iubire a Mioarei a fost Iosif Zilahy, o relație ce a început în tinerețea ei, când avea doar 19 ani, și el 27. Legătura dintre Mioara și Iosif a fost una puternică, rezistând timp de 12 ani, o perioadă în care au trăit împreună momente de neuitat și au avut parte de o căsnicie bazată pe afecțiune reciprocă. Chiar dacă drumurile lor s-au despărțit, legătura lor emoțională a rămas nealterată, transformându-se într-o prietenie bazată pe respect și admirație mutuală. Această relație nu numai că a modelat tinerețea Mioarei, dar a și pregătit terenul pentru experiențele viitoare în dragoste.

Cea de-a doua mare iubire a vieții Mioarei a fost nimeni altul decât Petre Roman, o personalitate marcantă a vieții politice românești. Căsătoria lor a fost una dintre cele mai mediatizate și comentate uniuni din România, durând impresionante trei decenii, de la 1974 până în 2007. Din iubirea lor profundă s-a născut Oana Roman, adăugându-se astfel un nou capitol plin de iubire și provocări în viața Mioarei. Relația cu Petre Roman a fost, fără îndoială, cea mai semnificativă și de lungă durată legătură din viața ei, marcând-o în moduri care au depășit sfera personală, influențând-o atât pe plan emoțional, cât și pe cel social.

După încheierea căsniciei cu Petre Roman, viața amoroasă a Mioarei a intrat într-o nouă fază, una de reflecție și independență. În ciuda divorțului, Mioara a rămas o figură respectată și iubită, păstrând legături strânse cu familia și prietenii. Petre Roman, la rândul său, și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc, împreună cu care are un fiu, Petrus, adăugând un nou capitol în istoria personală și familială.

Diagnosticul greșit de Parkinson

Catinca Roman, fiica mai mare a Mioarei, a dezvăluit că mama sa a fost diagnosticată inițial în mod eronat cu boala Parkinson, ceea ce a dus la administrarea unui tratament neadecvat pentru condiția sa reală. În timp, au apărut și alte complicații serioase, inclusiv accidente vasculare cerebrale (AVC), dificultăți de înțelegere și de concentrare, care au agravat starea de sănătate a Mioarei.

Deși a fost îngrijită într-un azil de lux din Snagov, unde beneficia și de kinetoterapie, problemele de sănătate ale Mioarei s-au reîntors și s-au intensificat în ultimele luni ale vieții sale.

”A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. De fapt, avea sindrom parkinsonian, plus încă niște mici probleme și sigur că tratamentul era pentru Parkinson”, sunt cuvintele Catincăi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: