Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt copiii lui Victor Socaciu. Regretatul artist are trei moștenitori

Cine sunt copiii lui Victor Socaciu. Regretatul artist are trei moștenitori

GALERIE FOTO (4) Cine sunt copiii lui Victor Socaciu.

Cine sunt copiii lui Victor Socaciu. Regretatul artist s-a stins din viață luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani.Victor Socaciu a lăsat moștenire pentru public sute de melodii,dar și trei copii care îi vor duce mai departe numele.

Cine sunt copiii lui Victor Socaciu. Regretatul artist are trei moștenitori

Cine sunt copiii lui Victor Socaciu. Lumea artistică din România este în doliu! La două zile de la Crăciun, celebrul artist, Victor Socaciu s-a stins din viață,la vârsta de 68 de ani. Regretatul cântăreț a murit într-un spital din Capitală,după ce,în septembrie,i-au cedat rinichii transplantați. Acesta se confrunta de mai mult timp cu probleme renale,c care s-au dovedit ai fi fatale într-un final.Se știe că Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori,iar de trei ori a divorțat.Prima soție a fost Doina, după care s-a însurat cu actrița Cornelia Pavlovici.

După 12 ani au divorțat, iar ulterior s-a căsătorit cu vedeta tv Marina Almășan. Cei doi s-au despărțit după 16 ani de căsnicie, iar în 2016 s-a căsătorit cu Brândușa Simion, impresara sa. Din căsnicia cu prima soție a avut o fiică,Iulia, în vârstă de aproximativ 40 de ani,iar Alessia Ana-Maria este fiica lui Victor Socaciu din relația cu o frumoasă sibiancă. Victor este unicul băiat pe care artistul îl avea. Victoraș s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.

Alessia a fost cea care a anunțat moartea artistului, într-un mesaj pe Facebook. „O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu”, este mesajul transmis de Ana-Maria Socaciu.

Fiica artistului este devastată de durere

Fiica mijlocie a lui Victor Socaciu este devastată de moartea tatălui său. Ana-Maria avea o relație foarte bună cu părintele ei, iar în urmă cu câteva luni a postat mai multe fotografii pe pagina sa de socializare în care apărea alături de Victor Socaciu. Artistul ținea foarte mult la copiii săi și se bucura de momentele petrecute alături de nepoții săi.

Marina Almășan, fosta soție a artistului, a transmis la rândul ei, un mesaj emoționant,mărturisind că va fi alături de fiul ei. „Ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea”, a scris aceasta pe Facebook.

Victor Socaciu împlinea pe 14 ianuarie 69 de ani. Din păcate, cântărețul a plecat dintre noi având numeroase probleme de sănătate. Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli,mărturisind într-un interviu că era atât de impresionatde romanțele pe care i le cântau părinții săi, încât se ascundea sub masă și plângea. El a debtat pe scenă în anul 1970 cuu trupa rock Zodiac.

Între anii 1997 și 1999, Socaciu a devenit realizator al emisiunii săptămânale „Vânare de vânt” pentru TVR și al emisiunii „Insula Copiilor” la Național TV. Acesta a semnat genericele mai multor emisiuni radio și televiziune, iar printre acestea se numără „Omul chitară ”, „Oameni de zăpadă ”, „Ceaiul de la ora 5 ”, „Insomniile Corinei ”, „Cazuri și necazuri în dragoste ”, „Vânare de vânt ”, „Arca Marinei ”, „Personalul de Costinești ”, „Bun de tipar ”, „Tunelul timpului ”, „Mulțumesc ”, Ora fără catalog ”, „Ne vedem la TVR”, „E ora ta”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: