Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt, de fapt, cei doi tineri care se aflau în mașina lui Vlad Pascu în noaptea accidentului. Ce au descoperit anchetatorii

Cine sunt, de fapt, cei doi tineri care se aflau în mașina lui Vlad Pascu în noaptea accidentului. Ce au descoperit anchetatorii

vlad pascu

Urmările accidentului tragic de la 2 Mai, care a dus la pierderea Robertei și a lui Sebastian, au fost deosebit de dureroase. Investigațiile au dezvăluit că șoferul drogat, Vlad Pascu, care a provocat accidentul fatal, nu se afla singur în vehicul, ci era însoțit de prietenii săi. Iată cele mai noi detalii despre ancheta în cazul accidentului provocat de către Vlad Pascu.

Cine erau cei doi tineri care se aflau în mașina lui Vlad Pascu în noaptea accidentului

Vlad Pascu, individul responsabil pentru accidentul tragic de la 2 Mai, în urma căruia au decedat doi tineri, nu era singur în vehicul. Echipele de investigație ale Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au efectuat cercetări ample pentru a stabili cine se afla în mașină alături de șoferul aflat sub influența drogurilor.

Se pare că Vlad Pascu nu era singur în mașină atunci când a avut loc accidentul. Pe platformele online au apărut mai multe comentarii care dezvăluie identitățile celor doi pasageri care se aflau în vehiculul condus de șoferul sub influența drogurilor. Acești tineri sunt Ene Mario Dorel și Damian Claudia Teodora, ambii în vârstă de 20 de ani.

După producerea tragicului accident, un tânăr în vârstă de 19 ani, Vlad Pascu, a fost plasat în arest preventiv de către Judecătoria Mangalia. Acesta este subiectul unei investigații pentru comiterea infracțiunilor de omucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Înainte de producerea tragediei, în mașina condusă de tânăr, s-a găsit un pachet conținând o țigară de tip joint, precum și o folie care conținea 4 pastile de bromazepam. Aceste probe au fost preluate și trimise pentru investigație la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Conform raportului toxicologic, individul care se afla sub influența drogurilor la momentul accidentului de la 2 Mai a consumat anterior evenimentului 6 substanțe psihoactive, confirmate de analizele de sânge.

Vlad Pascu prezintă semne de sevraj în închisoare

Experții au identificat că aceste substanțe fac parte dintr-un amestec cunoscut sub numele de „Spedball,” format din două droguri care acționează ca stimulante ale sistemului nervos central și un deprimant care are un efect opus.

Vlad Pascu, care se pare că a început să consume droguri încă de la vârsta de 13 ani, prezintă simptome severe de sevraj în timpul detenției. El resimte dureri fizice, refuză să se hrănească, are dificultăți în a dormi și manifestă comportamente agresive față de polițiști, cerând insistent să i se aducă ciocolată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: