Redactia.ro
Home » Homepage » Cine sunt părinții lui George Simion. Tatăl lui, condamnat penal, iar mama l-a ajutat să fie „un om întreg”. Ce au făcut părinții la nunta fiului

Cine sunt părinții lui George Simion. Tatăl lui, condamnat penal, iar mama l-a ajutat să fie „un om întreg”. Ce au făcut părinții la nunta fiului

GALERIE FOTO (2) Cine sunt părinții lui George Simion. Tatăl lui, condamnat penal, iar mama l-a ajutat să fie „un om întreg”. Ce au făcut părinții la nunta fiului

Iată cine sunt părinții lui George Simion și ce se știe, până acum, despre ei. Tatăl lui a avut câteva probleme cu legea, fiind și condamnat penal, iar mama l-a ajutat să fie „un om întreg”, așa cum a spus George Simion despre el. Iată și ce au făcut socrii mari la evenimentul de amploare din Măciuca de zilele trecute.

Cine sunt părinții lui George Simion. Tatăl lui, condamnat penal, iar mama l-a ajutat să fie un om „întreg”

Se cunosc puține despre părinții lui George Simion, pentru că puțin a și vorbit fiul lor despre ei în presă. Liderul AUR s-a născut în 21 septembrie 1986 în Focșani, iar copilăria lui a fost marcată de lipsuri din punct de vedere financiar, dar una „fericită”. Deși modești, părinții i-au oferit cele necesare, inclusiv protecție și sprijin.

„Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii ’90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a spus George Simion într-un interviu.

Despre mama lui, numai de bine. La un moment dat, George Simion a publicat o fotografie în care apare alături de aceasta, într-un gest de afecțiune. O femeie cu o înfățișare simplă, care poartă ochelari. Fiul i-a dedicat atunci și un mesaj de recunoștință.

„Mama! Datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit şi un om întreg”, a scris George Simion în descriere.

Cât despre tatăl lui, sunt și lucruri negative care s-au scris în presă. Constantin Simion a fost agresiv cu polițiștii. În urmă cu câțiva ani, ar fi lovit cinci polițiști, la interval de câteva luni, iar totul ar fi pornit de la faptul că nu i s-ar fi oferit băuturi alcoolice.

Prima dată, a fost în 2016, la începutul lunii septembrie, când ar fi agresat doi polițiști de la Secția 11, iar apoi, în aprilie 2017, când ar fi bătut trei polițiști de la Secția 13, a relatat Impact.ro.

„(Polițiștii, n.r.) au luat legătura cu C, o reprezentantă a barului care le-a spus (polițiștilor, n.r.) că o persoană de sex masculin în stare de ebrietate dorea să i se ofere băuturi alcoolice, însă nu a mai fost servită având în vedere starea acestuia”.

„Pe data de 15.04 2017 mă aflam în spatele blocului și am văzut inculpatul care venea dinspre Lidl înjurând și tipând. Înțelesesem că a avut o altercație cu o doamnă de la Lidl, aceasta sunând la Poliție, iar Poliția îl căuta printre blocuri, în zonă. L-au găsit și acesta a început să-i jignească pe polițiști. I-au cerut să se legitimeze, iar inculpatul a refuzat. Polițiștii au vrut să-l ia la Secție”.

„Inculpatul a refuzat, l-a apucat pe unul din polițiști de cămașă și l-a lovit cu capul în față, iar pe celălalt l-a lovit în arcadă. Apoi, pe primul polițist l-a întins și l-a fixat pe capota mașinii de poliție. Precizez că polițiștii nu l-au lovit pe inculpat (Constantin Simion, tatăl liderului AUR, n.r.)”, este declarația martorului unuia dintre incidente, conform sursei menționate.

Ce au făcut părinții lui George Simion la nunta fiului din comuna Măciuca

Părinții lui George Simion au mers și ei la nunta fiului îmbrăcați în haine tradiționale, asemenea invitaților. Probabil că a fost și cea mai expunere pentru ei, totodată, și nu au mai fost nicicând atât de mult în atenția unor mulțimi atât de mari de oameni.

George și soția lui au vrut să se țină de toate tradițiile, printre care și cea care prevede să le sărute mâinile părinților. A fost un moment emoționant pentru cei prezenți, iar atât socrii mici, dar și socrii mari au lăcrimat când și-au văzut copiii astfel.

Cine sunt părinții lui George Simion. Tatăl lui, condamnat penal, iar mama l-a ajutat să fie „un om întreg”. Ce au făcut părinții la nunta fiului
Foto: capturi YouTube /
România, Grădina Maicii Domnului
Mama lui George Simion
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: