Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt tinerii de la Calisthenics România. Au primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, după ce au emoționat o țară întreagă, la Românii au Talent

Cine sunt tinerii de la Calisthenics România. Au primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, după ce au emoționat o țară întreagă, la Românii au Talent

GALERIE FOTO (5)

Momentul tinerilor a ridicat întreaga sală în picioare și a adus la lumină o poveste de înfruntare a obstacolelor incredibilă. Grupul format din cinci tineri din trei orașe diferite ale României a demonstrat că prin calisthenics, o formă de sport ce implică folosirea masei corporale pentru a dezvolta forță, flexibilitate și rezistență, pot depăși orice obstacol. 

O poveste incredibilă de determinare și succes a captivat inimile publicului și ale juraților într-o ediție recentă a show-ului de talente de la Pro TV. Mihai Bobonete a fost impresionat profund de prestația remarcabilă a tinerilor de la Calisthenics România, care au reușit să-l determine să apese Golden Buzz-ul.

O poveste impresionantă

Povestea emoționantă a tinerilor Calisthenics România de la stârnit valuri de simpatie și admirație în cadrul emisiunii. Unul dintre membrii grupului a împărtășit o poveste uluitoare despre reziliență și determinare. Din cauza unor probleme medicale grave, inclusiv epilepsie și multiple intervenții chirurgicale la coloană, a fost nevoit să folosească un scaun cu rotile.

Cu toate acestea, sportul calisthenics i-a oferit o nouă perspectivă și oportunitatea de a-și recăpăta forța și mobilitatea. Publicul a fost impresionat și cu lacrimi în ochi. Spectacolul oferit a fost unul clasic pentru Românii au talent, așa cum ne-au obișnuit să vedem în fiecare sezon. Pielea de găină a fost și ea prezentă, dar nu doar în cazul Andrei, ci a tuturor telespectatorilor.

„La naștere, doctorița m-a scăpat în cap. Timp de 5 ani mi-a dat tratament greșit și mi-a generat epilepsie. Am fost foarte mult internat, am avut și coloana ruptă. În continuare am dureri constante de coloană, am avut vreo 6 operații. Am fost de 3-4 ori în scaun cu rotile, iar coloana am avut-o ruptă în 7 locuri. Am început sportul ăsta din greșeală. Am început să fac exerciții de bază, cum recomand tuturor.

După o săptămână, am avut norocul să merg la un concurs unde i-am întâlnit pe doi dintre colegi, am văzut ce fac și am vrut și eu. Lumea mă întreabă dacă nu mi-e frică. Mai rău decât am fost, nu pot fi și pot să dau și în scaun cu rotile ce dau acum.”, a declarat tânărul din scaun cu rotile.

Mihai Bobonete a apăsat Golden Buzz-ul

Momentul extraordinar de pe scenă, care a culminat cu apăsarea Golden Buzz-ului din partea lui Mihai Bobonete, a fost unul dintre punctele culminante ale ediției. Juratul a fost profund mișcat de determinarea și curajul tinerilor și a subliniat impactul emoțional al poveștii lor. Artistul a luat decizia fără pic de regret și plin de bucurie că a putut oferi o asemenea bucurie unor tineri care o merită din plin.

Povestea inspirațională a tinerilor de la Calisthenics România nu numai că a impresionat publicul și jurații, dar a adus și în prim-plan puterea umană de a învinge greutățile prin determinare și pasiune pentru sport. Momentul lor de glorie pe scenă a fost unul care va rămâne în amintirea tuturor, reprezentând o lecție de perseverență și speranță pentru toți cei care se confruntă cu provocări dificile în viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: