Redactia.ro
Home » Homepage » „Românii au talent”, 15 martie 2024. Cine este Iulia Vîlceanu, tânăra care a primit Golden Buzz

„Românii au talent”, 15 martie 2024. Cine este Iulia Vîlceanu, tânăra care a primit Golden Buzz

Iulia Vîlceanu a primit Golden Buzz la Românii au talent.

Într-o seară care va rămâne în istoria „Românii au Talent”, Iulia Vîlceanu, o tânără de 20 de ani din Satu Mare, a uimit întreaga țară cu performanța sa muzicală, câștigând inimile juraților și ale publicului și primind al șaptelea Golden Buzz al sezonului 2024. Pavel Bartoș și Smiley, impresionați peste măsură de talentul ei, au decis să-i acorde direct accesul în semifinale, marcând un moment emoționant și de neuitat în cadrul competiției.

Cine este Iulia Vîlceanu

Studentă la Psihologie, Iulia îmbină armonios pasiunea pentru muzică cu studiile sale, demonstrând că arta și știința pot merge mână în mână. Încă de mică, a fost înconjurată de muzică, moștenind dragostea pentru artă de la mama sa, care cânta la chitară. Aceasta i-a transmis primele noțiuni muzicale, inspirând-o să exploreze și mai mult universul infinit al sunetelor.

„Pasiunea pentru muzică, în orice formă a ei, a venit de când eram foarte mică.

Și asta, probabil, s-a întâmplat pentru că aveam muzică în jurul meu, nu neapărat în sensul în care am artiști în familie sau ceva de genul. Părinții mei sunt juriști, deci nu au nicio legătură cu asta, deși mama mea cânta la chitară prin facultate, am avut tot timpul chitară în casă. Mama m-a învățat primul acord la chitară și ascultam muzică bună care îmi place și acum. Asta m-a influențat cumva.”, a mărturisit Iulia Vîlceanu de la Românii au Talent 2024, înainte să urce pe scenă.

Iulia a dezvăluit că pasiunea sa pentru muzică a fost întotdeauna o formă de exprimare personală. Scriind versuri de la o vârstă fragedă, ea a acumulat un jurnal impresionant de cântece, pe care le consideră o extensie a sufletului său. Talentul ei nu se limitează doar la a compune muzică, ci și la a o interpreta cu o voce care atinge corzile sensibile ale oricui o ascultă.

„Eu am început să scriu când eram destul de mică, aveam 11-12 ani. Și a început prin a fi, cumva, o modalitate de exprimare. Nu neapărat mă gândeam eu că o sa fac ceva sau nu cu el. Și dacă mă gândeam era la un fel idealist, da sigur, cândva. Era mai mult pentru mine. Acum am un jurnal muzical pe care îl țin de ani de zile.”, a mai spus Iulia Vîlceanu.

Performanța care a cucerit scena

De la primele note muzicale și până la ultimul acord, Iulia a reușit să creeze o conexiune profundă cu audiența și juriul, interpretând o piesă originală care a reflectat nu doar abilitățile ei vocale remarcabile, dar și profunzimea emoțională a versurilor. Andra a exprimat sentimentul general, afirmând că momentul Iuliei a fost unul care a ajuns direct la inima fiecărui spectator, făcându-i pe toți să simtă „acea notă pură care ajunge direct la suflet.”

„Andra: Din ce te inspiri când scrii?
Iulia Vîlceanu: Mi s-a întâmplat să scriu o piesă după ce am văzut pe cineva mergând pe stradă într-un anume fel și mi s-a întâmplat să scriu o piesă, după ce un timp nu mă lăsa să dorm un anumit concept.”, a fost dialogul dintre Andra și concurenta din Satu Mare.

Nu doar Andra, ci întregul juriu a fost profund impresionat de Iulia. Andi Moisescu a remarcat că versurile ei sunt „absolut superbe”, iar Mihai Bobonete a prezis un viitor strălucit pentru tânăra artistă în lumea muzicii. Felicitările și laudele au venit din toate direcțiile, confirmând că Iulia Vîlceanu este o stea în ascensiune, a cărei muzică rezonază cu o lume întreagă.

„Vreau să îți spun că am simțit așa, într-o lume de zgomot, tu ești a cea notă pură care ajunge direct la suflet.”, a spus Andra, după momentul concurentei.

Un moment de neuitat

Primirea Golden Buzz-ului a fost culminarea unui drum plin de pasiune și dedicare pentru Iulia, care a demonstrat că, indiferent de fundalul sau studiile tale, muzica are puterea de a uni oameni și de a schimba vieți. Povestea ei este o inspirație pentru toți cei care îndrăznesc să viseze și să-și urmeze pasiunea, demonstrând că talentul autentic și emoția pură pot deschide uși spre cele mai mari scene ale lumii.

„Wow, versurile sunt absolut superbe, pare așa o compoziție dintr-o lume pe care o credeam pierdută, uitată. E foarte frumos când descoperi că în continuare se scrie muzică, se scriu versuri și cineva cântă din suflet ceva ce cu adevărat simte, ci nu pentru că doar trebuie să scrie niște versuri. E cu totul alt sens în povestea asta. Mi-a mers la suflet.”, a spus Andi Moisescu la Românii au Talent 2024.

Prin performanța sa la „Românii au Talent”, Iulia Vîlceanu a devenit nu doar al șaptelea Golden Buzz al sezonului, ci și o sursă de inspirație pentru toți românii, reamintindu-ne de puterea extraordinară a muzicii de a aduce lumină în viețile noastre.

„Iulia, eu unul, îți prevăd un viitor foarte mare în ceea ce privește muzica. Vedem atât de multe talente pe scena Românii au Talent și să știi că mai auzim oameni care vin să ne cânte compoziții proprii, dar să îți rămână și versul în cap, se întâmplă foarte rar. Și ăsta este genul de mesaj care, într-adevăr, trece dincolo de ecranele televizoarelor și ajunge direct în inima oamenilor. Te felicit, faci foarte bine ambele lucruri, și psihologie și muzică. Bravo! ”, a spus Mihai Bobonete, după momentul susținut de Iulia Vîlceanu pe scenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: