Redactia.ro
Home » TV » Blat la Românii au talent!? Jurații au gafat-o în ultima ediție, după prestația Rebecăi Rizea: „Nu au susținut-o deloc”

Blat la Românii au talent!? Jurații au gafat-o în ultima ediție, după prestația Rebecăi Rizea: „Nu au susținut-o deloc”

Vocea Rebecăi Rizea seamănă izbitor cu cea a Mădălinei Manole.

În seara de 8 martie 2024, scena „Românii au Talent” a fost martora unui moment care a emoționat profund publicul, dar și pe telespectatorii din fața ecranelor. Rebeca Rizea, o fetiță de doar 8 ani, a adus un omagiu impresionant Mădălinei Manole, interpretând melodia „Tu n-ai avut curaj” cu un timbru vocal remarcabil de asemănător cu al regretatei artiste.

Cu toate acestea, prestația extraordinară a Rebecăi nu a fost încununată cu Golden Buzz, decizia juraților de la Pro TV stârnind un val de reacții negative din partea publicului. Telespectatorii au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și exprima dezamăgirea și indignarea față de alegerea juraților de a nu recunoaște meritele tinerei talente.

Cum au reacționat fanii emisiunii

Comentariile de pe platformele online reflectă sentimentul larg împărtășit că Rebeca Rizea merita să primească o recunoaștere mai mare pentru prestația sa. Mulți au subliniat similitudinea uimitoare dintre vocea ei și cea a Mădălinei Manole, sugerând că această performanță ar fi trebuit să fie suficientă pentru acordarea Golden Buzz-ului. Criticile aduse juraților variază de la acuzații de frustrare și rea intenție până la dezamăgirea profundă față de lipsa de susținere pentru un talent atât de tânăr și promițător.

„Să nu dai Golden Buzz la un asemenea talent, e dovadă clară de frustrare sau de rea intenție. Am mai auzit tâmpenii de genul: „o imită pe Mădălina sau e forțată de părinți să cânte așa”/ „Doar atât din partea Andrei „ce piese a lăsat Mădălina Manole”, trebuia ridicată ștacheta mult mai sus din partea unei specialiste!”/„De ce nu ați apăsat butonul pentru acest copil talentat? Dacă închideai ochii, jurai că e Mădălina…Am plâns toată melodia …super voce, super talent… BRAVO REBECA.”/„Zici că Mădălina Manole s-a reincarnat în micuța Rebeca! La doar 8 anișori, o voce incredibilă, un timbru vocal tras la indigo! Eram sigură că vă primi un Golden Buzz.”/„Sunt dezamăgită de juriu! Acest copil minunat, talentat și frumos, avea emoții, tremura și nu au susținut-o deloc! M-as fi așteptat la un Golden, dar….???”/„Au dat Golden Buzz sopranei profesioniste din Moldova, dar pentru un copil care a „înviat-o” pe Mădălina nu s-a putut!!!”, au fost doar câteva dintre zecile de reacții negative ale fanilor.

În ciuda dezamăgirii provocate de decizia juriului, povestea Rebecăi Rizea rămâne una inspirațională. Descoperită de mama ei, Rebeca a mărturisit că, deși iubește muzica, aspirațiile sale profesionale se îndreaptă spre o carieră în medicina oftalmologică. Astfel, ea reprezintă un exemplu elocvent de pasiune și dedicare, arătând că talentul și visurile pot merge mână în mână.

Rebeca Rizea, un talent desăvârșit

Incidentul pune în lumină nu doar talentul impresionant al unei tinere participante, dar și dilemele cu care se confruntă jurații în procesul de evaluare a performanțelor artistice. Deciziile lor pot avea un impact semnificativ asupra tinerilor talente și asupra modului în care publicul percepe show-ul.

Pe măsură ce „Românii au Talent” continuă să descopere și să promoveze talentele din România, cazul Rebecăi Rizea servește drept un punct de reflecție asupra importanței recunoașterii și încurajării fiecărui artist, indiferent de vârstă. Într-un univers în care muzica și arta înflorește în cele mai diverse și neașteptate forme, fiecare voce merită să fie auzită și apreciată la justa sa valoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: