Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf. Presupusa amantă a antrenorului provine dintr-o familie modestă

Cine sunt viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf. Presupusa amantă a antrenorului provine dintr-o familie modestă

GALERIE FOTO (3) Cine sunt viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf

Cine sunt viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a decis să pună capăt relației cu Anamaria Prodan,, chiar dacă în urmă cu câteva luni și-au reînnoit jurămintele. Reghe ar avea o relație cu o tânără din Deva, care se presupune a fi însărcinată. Corina C. este din Deva și provine dintr-o familie modestă.

Cine sunt viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf. Presupusa amantă a antrenorului provine dintr-o familie modestă

Cine sunt viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf. Antenorul de la CSU Craiova a luat hotărârea de a divorța de Anamaria Prodan după 15 ani de căsnicie. Această decizie a luat pe toată lumea prin surprindere, având în vedere că ani la rând și-a arătat iubirea față de Anamaria Prodan. Mai mult, se zvonește că Reghe ar avea o amantă care ar fi însărcinată. Corina C. este presupusa amantă a antrenorului. Acesta are 29 de ani și este născută în Deva, făcând parte dintr-o familie modestă. Tânăra a decis să părăsească locul natal pentru a se muta în Capitală.

Părinții acesteia sunt doi oameni simpli, care provin dintr-o localitate din județul Botoșani. Aceștia s-au stabilit în Hunedoara împreună cu mai mulți membri ai familiei, în urmă cu mai mulți ani. În urmă ceva timp, tatăl presupusei amante a lui Reghe a intrat în conflict cu câteva rude de la Botoșani pentru o moștenire, iar disputa a ajuns la tribunal. Potrivit Wowbiz.ro, tânăra are o soră mai mare, căsătorită cu doi copii. Conform unor surse apropiate acesteia, părinții Corinei C. sunt încântați de presupusa relație a fiicei lor, dar mai ales de a avea un ginere precum Reghe.

Se pare că cei doi părinți au decis să nu se implice în viața fiicei lor, care până la această vârstă s-a descurcat singură. Corina C. este licențiată în management, având studii la o universitate din Dubai și finalizându-le în România. Totodată, aceasta are un master în afaceri pe care le-a obținut la Cambridge. Presupusa iubită a lui Reghe ar deține o funcție de conducere la o companie mare, care are afaceri pe ruta China-România.

Anamaria Prodan, atac la adresa lui Reghe

Laurențiu Reghecamp a recunoscut că a depus actele de divorț, dar nu a dorit să facă și alte comentarii și a ceruit să i se respecte intimitatea.

Anamaria Prodan a ieșit de mai multe ori în public să vorbească despre separarea de antrenor. După ce i-a transmis un mesaj de adio lui Reghe, agentul FIFA a făcut și o promisiune: „Eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!.Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș.Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie”, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: