Redactia.ro
Home » Homepage » Cine va fi eliminat de la Survivor All Stars 2024 săptămâna aceasta?! Faimoșii pierd jocul pentru imunitate

Cine va fi eliminat de la Survivor All Stars 2024 săptămâna aceasta?! Faimoșii pierd jocul pentru imunitate

GALERIE FOTO (2) Cine va fi eliminat săptămâna aceasta de la Survivor All Stars 2024?!

Într-o săptămână plină de întorsături neașteptate în cadrul competiției „Survivor All Stars 2024”, echipa Faimoșilor a avut parte de atât de momente de coborâș, cât și de urcuș. Deși nu au reușit să câștige jocul pentru imunitate, Faimoșii au avut motiv de sărbătoare când au obținut prima recompensă de comunicare a sezonului, având ocazia unui apel vocal cu o femeie importantă din viața fiecărui concurent.

În această săptămână, competiția a fost marcată de performanța remarcabilă a lui TJ Miles, care a reușit să obțină colanul de imunitate personală, un avantaj semnificativ în jocul supraviețuirii, unde orice protecție contează, potrivit informațiilor apărute pe contul de Instagram Viperele Vesele.

Jorge și Zmărăndescu părăsesc competiția Survivor All Stars 2024

Un eveniment nefericit a avut loc în cadrul consiliului, unde Jorge a fost nevoit să părăsească insula și competiția din motive medicale. Întotdeauna, sănătatea concurenților este prioritară, iar decizia de retragere este respectată și susținută de întreaga echipă „Survivor”.

Viperele Vesele au dezvăluit cine părăsește competiția Survivor All Stars săptămâna aceasta.
Sursa foto – Instagram | Viperele Vesele au dezvăluit cine părăsește competiția Survivor All Stars săptămâna aceasta.

Un moment cheie al săptămânii a fost propunerea de duel dintre Zmărăndescu și Zanni, un episod care a adus un amestec de tensiune și amuzament. Duelul a început cu un avans surprinzător din partea lui Zmărăndescu, care, într-o mișcare neașteptată, l-a așteptat pe Zanni să se redreseze și să revină în joc, dorind un duel echitabil. Într-un final, în ciuda avansului inițial, Zmărăndescu a fost cel care a părăsit competiția.

Cine sunt Oana Ciocan și Ana Pal

Pentru a întregi tabloul competiției, două noi concurente sunt pe cale să intre în joc. Oana Ciocan va veni în întărirea echipei Războinicilor, în timp ce Ana Pal se alătură Faimoșilor, promițând să aducă noi strategii și potențial în dinamica deja incitantă a competiției.

„Survivor All Stars 2024” continuă să fie o competiție neprevăzută, plină de emoții și momente memorabile, unde strategia și forța interioară a concurenților sunt testate la fiecare pas. Telespectatorii sunt cu siguranță cu ochii pe ecran, așteptând să vadă cum noile adăugiri în echipe vor schimba jocul și care va fi următorul capitol în această aventură a supraviețuirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: