Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat abia acum! De ce a refuzat Raluka să participe la Survivor: ”E dur!”

S-a aflat abia acum! De ce a refuzat Raluka să participe la Survivor: ”E dur!”

Recent, Raluka, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a dezvăluit într-un interviu motivele pentru care a refuzat să participe la emisiunea Survivor, deși a primit oferte în fiecare an. În plus, artista a vorbit și despre legătura specială de prietenie pe care o are cu colega sa de echipă din Asia Express, Ana Baniciu.

Raluka a ales să-și asculte corpul și să-și pună sănătatea și binele personal înaintea oricărui alt angajament. Prietenia sa specială cu Ana Baniciu și experiența din Asia Express au avut un impact semnificativ asupra vieții sale și au consolidat legăturile dintre ele.

De ce a refuzat Raluka să participe la Survivor

Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor este legat de problemele sale de sănătate și de alte angajamente. Deși a fost tentată să accepte oferta, cântăreața a considerat că nu ar putea face față unui astfel de efort pe termen lung, având în vedere sănătatea sa fragilă și alte obligații pe care le are. Cu toate că ar fi fost interesată să participe la Asia Express, Raluka a explicat că nu își poate asuma o astfel de provocare în prezent, având în vedere starea sa de sănătate recentă.

„Aș mai pleca în Asia Express, tot cu Ana, doar că acum nu mai poate, pentru că naște. Am primit oferta în fiecare an să merg la un alt reality show în genul acesta, dar nu pot, din păcate, inimioara mea nu mai permite. E dur, iar eu am niște probleme de sănătate în ultima perioadă și nu pot să fac atât de mult efort, nu aș putea să plec 6 luni de zile. Sunt și competitivă și n-aș suporta să plec după o lună”, a declarat Raluka pentru Spectacola.

Ce legătură are cu Ana Baniciu

Artista a subliniat că legătura sa de prietenie cu Ana Baniciu a rămas puternică și după terminarea emisiunii. În plus, Raluka a anunțat cu bucurie că va deveni mătușică și că își va oferi întregul sprijin prietenei sale în timpul sarcinii. Experiența din Asia Express a fost definitorie pentru construirea acestei prietenii durabile și pentru consolidarea legăturii dintre ele.

„Chiar consider că voi fi mătușică și abia aștept, ea știe că are tot suportul meu. Nu am crescut tot timpul de la zero eu doi copii, dar am fost acolo mereu lângă sora mea, așa că o s-o ajut cu tot ce pot eu. Da, acolo (n.r. – Asia Express) am devenit atât de bune prietene”, a mai spus Raluka.

Raluka a explicat că, în ultima perioadă, a ales să călătorească în destinații exotice pentru a-și proteja sănătatea și a evita extenuarea. După ani de muncă susținută fără pauze, cântăreața simte nevoia să-și acorde timp pentru relaxare și refacere. Această decizie vine în contextul în care își dorește să aibă grijă de sine și să se concentreze pe binele său personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: