Redactia.ro
Home » Monden » Cine va fi nașul Simonei Halep a al lui Toni Iuruc. Cei doi se căsătoresc astăzi

Cine va fi nașul Simonei Halep a al lui Toni Iuruc. Cei doi se căsătoresc astăzi

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi. Cei doi nu puteau face acest lucru fără o pereche de nași care să le fie alături. Iată cine va fi nașul acestora. 

Cine va fi nașul Simonei Halep a al lui Toni Iuruc. Cei doi se căsătoresc astăzi

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc este cel mai așteptat eveniment al toamnei. După o relație de mai bine de doi ani, cei doi s-au logodit în această vară, iar pasul suprem era doar o chestiune de timp. Sportiva și omul de afaceri au fost nedespărțiți din momentul în care și-au oficializat relația, în iulie 2019, imediat după turneul de la Wimbledon, câștigat de româncă.

Astăzi, cei doi își vor uni destinele în fața ofițerului Stării Civile. Și pentru că la cel mai important eveniment din viață nu pot să lipsească cei mai dragi oameni din viața lor, Simona și Toni Iuruc au decis ca cel mai bun prieten al omului de afaceri Dan Caramihai și soția sa, să fie nașii.

Dani Caramihai este unul dintre acționarii clubului Fratelli, fiind cunoscut și ca „Regele Nopţilor Albe”. Tatăl Simonei Halep a declarat într-un interviu că este foarte bucuros de alegerea făcută de către cuplu. : „I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om extraordinar! Vor fi alături de noi, mâine, evident. Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”.

Toni Mihale a ajutat la cererea în căsătorie a Simonei Halep

Nașul Simonei Halep și a iubitului ei,Dani Caramihai este cel care a l-a consiliat pe viitorul soț al sportivei, Toni Iuruc, cu privire la momentul cererii în căsătorie. Totul s-a întâmplat în vila celor doi, de la Snagov, într-o seară în care jucătoarea de tenis nu bănuia că avea să trăiască momentul visat de orice fată.

Cei doi urmăreau un film, când Toni Iuruc a îngenuncheat și a cerut-o de soție. Răspunsul afirmativ al Simonei a fost urmat de un spectaculos foc de artificii, pe lac. Simona Halep a reacționat cu privire la cererea în căsătorie primită de la Toni Iuruc.

”E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere! A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a spus Halep la conferința de presă, apoi a vorbit despre planul de a deveni mamă: „Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a declarat campioana de la Wimbledon 2019 și Roland Garros 2019.

Dani Caramihai este cofondator și director general al clubului în care jucătoarea de tenis va avea petrecerea de cununie. Caramihai a reușit să construiască un adevărat imperiu.

Dani Caramihai
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: