Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep face ultimele pregătiri înainte de nuntă. Unde va avea loc marele eveniment

Simona Halep face ultimele pregătiri înainte de nuntă. Unde va avea loc marele eveniment

Simona Halep face ultimele pregătiri înainte de nuntă. Unde va avea loc marele eveniment

Simona Halep face ultimele pregătiri înainte de nuntă. Sportiva se căsătorește mâine cu milionarul Toni Iuruc, iar evenimentul va avea loc în Mamaia. 

Simona Halep face ultimele pregătiri înainte de nuntă. Unde va avea loc marele eveniment

Simona Halep va deveni oficial soția milionarului Toni Iuruc, mâine, 15 septembrie. Evenimentul mult așteptat va avea loc într-o locație de lux din Mamaia. Pentru că mai sunt doar câteva ore până când jucătoarea de tenis se va căsători cu persoana iubită, aceasta se ocupă intens de ultimele pregătiri.

Sportiva în vârstă de 29 de ani a decis să-și unească destinele și să meargă mai departe în viață alături de afaceristul Toni Iuric, în vârstă de 42 de ani. Cununia civilă va avea loc pe malul mării, potrivit surselor antena3.ro. Sportiva a fost mereu o persoană discretă când a venit vorba de viața personală, iar aceasta le-a cerut organizatorilor care se ocupă de pregătirile evenimentului să nu comunice informații despre meniuri sau invitați și să păstreze discreție totală.

Tatăl jucătoarei de tenis a menționat acum câteva zile că nu va fi o nuntă mare, din cauza pandemiei, însă vor fi prezenți prietenii și rudele acestora. Nunta religioasă va avea loc anul viitor în Capitală. Simona Halep le-a cerut invitaților să nu vină cu tradiționalul dar de nuntă, tenismena consideră că un cadou simbolic sau un buchet de flori este suficient.

Printre invitați vor fi prezenți, Ion Țiriac, Gică Hagi, dar și Ilie Năstase, alături de soția sa. Cei doi au venit de ieri pe litoral, iar mâine va fi și ziua de naștere a Ioanei Năstase.

Câți bani a făcut Toni Iuruc în 2020

Ajuns la 41 de ani, Toni Iuruc face bani din afacerile cu imobiliare dezvoltate de-a lungul anilor de către familia sa. A ridicat un adevărat imperiu imobiliar, alături de mama sa, Genica Iuruc. Cea mai recentă investiție a fost într-un complex rezidențial situat în apropiere de Grădina Zoologică din Capitală. Investiția de câteva milioane a mai fost suplimentată cu un etaj, dedicat birourilor.

Toni Iuruc și mama afaceristului, Genica Iuruc, dețin firma „Trei rândunele SRL”, cu activitate în domeniul imobiliarelor. Ei dețin mai multe locații destinate birourilor. Mai exact, Toni Iuruc câștigă sume frumoase din închirierea acestor spații.

Însă averea lui Toni Iuruc a avut mult de suferit din cauza pandemiei de Coronavirus, care a paralizat întreaga lume în 2020. Închirierea de spații nu au mers bine în condițiile în care multe firme și-au restrâns activitatea și au trimis angajații să lucreze de acasă, pentru a respecta distanțarea socială.

Mai exact, în 2020, Toni Iuruc a înregistrat o cifră de afaceri de 914.396 lei și un profit net de 135.182 lei. Totodată, afaceristul a acumulat și datorii în valoare totală de 2,36 milioane lei. Conform bilanțului depus la Ministerul Finanțelor, Toni avea în contul firmei aproximativ 6.699 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: