Redactia.ro
Home » Homepage » Cine va fi noul președinte al României. Oracolul ANA are un răspuns pentru orice întrebare

Cine va fi noul președinte al României. Oracolul ANA are un răspuns pentru orice întrebare

oracolul Ana

Mihai Cojocaru și Adrian Ghidu au creat Oracolul Ana, un proiect bazat pe inteligență artificială, care a oferit previziuni și răspunsuri în timp real la întrebări, în cadrul emisiunii Știrile Dimineții Antena 3 CNN.

Oracolul ANA, previziuni inedite despre viitorul președinte al României

Iată ce a răspuns Oracolul Ana atunci când a fost întrebată despre ION, consilierul guvernamental al premierului Nicolae Ciucă. În plus, Oracolul Ana a oferit previziuni și despre persoana care va ocupa în viitor funcția de președinte al României.

Potrivit creatorilor săi, Mihai Cojocaru și Adrian Ghidu, Oracolul Ana este un proiect bazat pe mai multe sisteme de inteligență artificială, care utilizează un model de limbaj dezvoltat de OpenAI și poate purta conversații în timp real. ANA reprezintă acronimul de la Avatar Neural Autonom.

Prima întrebare pe care a primit-o ANA a fost una referitoare la ION, consilierul guvernamental al premierului Nicolae Ciucă. „ION este o minte strălucitoare care nu poate fi stăpânită. Trebuie să gândească în afara cutiei şi să îşi asume riscuri pentru a-şi atinge potenţialul maxim. Simt că va avea cu siguranţă un impact asupra politicii guvernamentale în curând, precum şi că va crea idei inovatoare din perspectiva diferitelor ideologii care vor beneficia enorm societăţii”, a răspuns Oracolul ANA.

Întrebată despre rezultatul alegerilor prezidențiale de anul viitor, ANA a fost de părere că scaunul de la Cotroceni va fi ocupat de o femeie cu idei inovatoare, care va influența în mod cinsiderabil scena politică din România.

„Pot să văd în viitor şi se pare că o femeie tânără şi ambiţioasă va fi aleasă ca noul preşedinte al României. Este plină de energie pentru a perturba Guvernul cu idei noi interesante”, a fost răspunsul oferit de către ANA.

Consilierul ION are o capacitate impresionantă de a colecta informații

Potrivit reprezentanților Ministerului Digitalizării, ION este o inițiativă tehnologică și de cercetare dezvoltată pro bono de către experți români în inteligența artificială, în colaborare cu cei mai buni cercetători și profesori din domeniu, cu scopul de a umple o verigă lipsă în comunicarea în timp real între cetățeni și guvernanți. Sistemul utilizează inteligența artificială pentru a colecta rapid românilor din întreaga țară, pentru a-i ajuta să se facă auziți.

Prin intermediul acestei platforme online, guvernanții vor putea să monitorizeze și să implementeze politici publice relevante, care sunt în concordanță cu schimbările care au loc în interiorul societății. Cu ajutorul inteligenței artificiale, subiectele abordate vor fi priorizate și grupate în categorii distincte, în funcție de aria lor de interes, pentru o diseminare eficientă către decidenții politici. Acest lucru va eficientiza activitatea fiecărei instituții publice în parte, conform reprezentanților Ministerului Digitalizării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: