Redactia.ro
Home » TV » Cine va prezenta noul sezon „Chefi la cuțite”. Au început deja filmările

Cine va prezenta noul sezon „Chefi la cuțite”. Au început deja filmările

GALERIE FOTO (6) Cine va prezenta noul sezon Chefi la cuțite

Cine va prezenta noul sezon „Chefi la cuțite”. Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite va începe în curând. Filmările au început deja, iar multă lume se întreabă cine va prezenta noul sezon. Sezonul 10 a fost prezentat de către Irina Fodor.

Cine va prezenta noul sezon „Chefi la cuțite”. Au început deja filmările

„Chefi la cuțite „revine cu un nou sezon, iar telespectatorii sunt nerăbdători să urmească show-ul culinar. Pregătirile sunt în toi, iar filmările deja au început. Cei trei jurați așteaptă să-i cunoască pe noii concurenți cu preparatele lor desăvârșite. Cu toate astea, o întrebare stă pe buzele tuturor celor care urmăresc emisiunea culinară și anume cine va prezenta următorul sezon. Reamintim că sezonul 10 a fost moderat de Irina Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol. Ei bine, de această dată, iubita lui Smiley se întoarce pe micul ecran și revine la cârma emisunii. Gina Pistol urmează să prezinte sezonul 11 Chefi la cuțite, după o pauză de un an. În luna martie a anului trecut, moderatoarea a adus pe lume o fetiță.

Gina era gaza emisiunii Chefi la cuțite, dar și prezentatoarea Asia Express, dar Irina Fodor a fost selectată pentru a o înlocui în ambele emisiuni. Blondina prezintă emisiunea Chefi la cuțite din 2016, iar în toți aceștia ani a strâns multe amintiri din cadrul show-ului. De asemenea, cei trei chefi au legat o prietenie frumoasă cu prezentatoarea tv. „În primul rând nu-i vorba despre Chefi la cuțite. Acum va începe Chefi fără limite pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările’, declara vedeta în urmă cu câteva săptămâni.

Irina Fodor prezintă show-ul „Chefi fără limite”

Lunin seara a avut loc premiera emisiunii „Chefi fără limite”, difuzată pe Antena 1. Prezentatoarea emisiunii este Irina Fodor, care a recunoscut că a trecut prin multe momente dificile în Grecia, acolo unde a fost filmată emisiunea culinară. ”În sfârșiiit!!! Azi, de la 20.30, începe @chefifaralimite 🥳🥳🥳 De abia aștept să faceți cunoștință cu echipele celor trei chefi, o să îi iubiți pe concurenți pentru spiritul lor de aventură și pentru pasiunea pentru bucătărie! Se va găti intens, se vor dezvălui rețete locale delicioase, chefii și concurenții vor lupta pentru fiecare avantaj și se vor întrece în misiuni fără limite! 🔥 Fiecare etapă se va desfășura pe o altă insulă a Greciei, așa că veți vedea locuri absolut magnifice!☀️ Sunteți gata? Ne vedem diseară, dragii mei”, a scris pe Instagram vedeta.

Irina a primit rolul de moderator al emisiunii Asia Express, sezonul 4, după ce Gina Pistol a născut. Vedeta a fost nevoită să stea plecată săptămâni întregi departe de familia sa, mărturisind că a fost extrem de greu. ”Eu sunt un mic șoricel de bibliotecă, sunt destul de tocilară, așa că îmi făceam temele foarte bine. Înainte să ajungă ei la jocurile de amuletă, multe dintre ele le testam pe pielea mea, ca să văd cam cât de greu o să fie, să îi pot pregăti”, a mărturisit Irina Fodor.

Vedeta nu avea mai deloc pauze și se afla în aceeași situație ca și restul concurentilor. Aceasta nu putea să doarmă atât cât și-ar fi dorit, căci trebuia să se trezească la 4 dimineața pentru a fi gata în fața camerelor de filmat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: