Redactia.ro
Home » Monden » Cine vor fi nași la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Se va respecta tradiția machedonească

Cine vor fi nași la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Se va respecta tradiția machedonească

Bat clopote de nuntă în acest an pentru Simona Halep și Toni Iuruc. După ce omul de afaceri a cerut-o în căsătorie, iată că s-a aflat și cine vor fi nașii de cununie ai celor doi.

Cine vor fi nași la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Se va respecta tradiția machedonească

Simona Halep are parte de una dintre cele mai frumoase etape din viața ei. Se va căsători în acest an cu Toni Iuruc, iar nunta va fi una adaptată pandemiei și va avea loc la Constanța, locul natal al tenismenei. Nașii au fost aleși, deja, dar nu se știe, momentan, data evenimentului. De asemenea, surse Ziare.com spun că darul la nunta Simonei va fi între 300 şi peste 500 de euro.

„Rudele de gradul doi vor da între 300 si 500, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importanta valoarea darului, este importanta prezenta la un eveniment special din viata fiecarui om. Daca esti ruda cu acea persoana care se casatoreste este obligatoriu sa participi la sarbatoare, la petrecere”, a spus pentru Ziare.com o persoană apropiată Simonei Halep.

Simona Halep, despre inelul de logodnă: ”Îl port cu mândrie”

Întrebată de un jurnalist despre inelul de logodnă, Simona Halep s-a declarat entuziasmată și emoționată.

”E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a spus Simona Halep, în cadrul unei conferințe de vineri.

https://i.eurosport.com/2021/06/10/3150104.jpg

Simona Halep nu a dezvăluit, momentan, data nunții, dar este mulțumită de cum decurg lucrurile în prezent în viața sa: „Viața mea personală deja face parte din viața de sportivă, pot să le combin, sunt fericită și am o viață frumoasă. Sper să dau tot ce pot pe teren, mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar încă nu este hotărât nimic”.

Nașii mirelui vor fi și nașii de cununie

În ceea ce-i privește pe nași, conform tradiției machedonene, nașii mirelului vor fi și cei de cununie. Se speculează faptul că și-au ales mai multe perechei de părinți spirituali.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din 2019, iar din 2020 au început să se afișeze împreună, inclusiv la competițiile campioanei de tenis. S-a speculat că nunta lor ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, dar pandemia i-a pus în dificultate, la fel ca pe multe alte cupluri. Între Simona Halep și Toni Iuruc este o diferență de 13 ani. Ea are 29 de ani, iar Toni Iuruc 42.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: