Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă

Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă

GALERIE FOTO (2) Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei

Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Fericire mare în viața Simonei Halep. Tenismena a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, sportiva acceptând pe loc inelul de logodnă. Cum arată bijuteria?

Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă

Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Tenismena, în vârstă de 29 de ani, a avut parte de o adevărată surprinză din partea iubitului ei, Toni Iuruc. În urmă cu puțin timp, Simona Halep a fost cerută în căsătorie. Cei doi le-au dat mai multor prieteni apropiați o fotografie în care Simo purta inelul primit de la iubitul ei. Toni, 42 de ani, milionar machidon a mai fost căsătorit de două ori. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, apărând pentru prima oară împreună la finala câștigată la Wimbledon, în 2019.

Simona Halep, ceruta in casatorie

De atunci, Simona și Toni nu s-au mai ascuns de ochii lumii, având planuri mari pentru viitor. În 2020, Simona vorbea despre întemeierea unei familii, dar și despre planurile de viitor și ceea ce își dorește să realizeze pe plan personal.„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep.

Accidentată la gambă pe 12 mai, Simona a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber, la scorul de 6-1, 3-3. Tenismena a anunțat că va merge la Bad Hombrg Open, un turneu pe iarbă de categorie 250, care va avea loc în Germania. Competiția va avea loc în 20 și 26 iunie, iar la start vor lua parte Petre Kvitova sau Angelique Kerber.

Simona Halep, despre relația cu Toni Iuruc

Invitată în podcast-ul lui Andi Moisescu, Simona Halep a vorbit despre relația cu iubitul ei. Aceasta a spus ce probleme au întâlnit cei doi în ultima perioadă. “În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră şi nu e respectată (râde – n.red.). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu eşti la tenis, uşor!». Şi eu mă relaxez”, a povestit Halep.

Vedeta a vorbit și despre banii pe care i-a câștigat până acum din tenis și ce înseamnă pentru ea să ai o asemenea avere. Conform site-ului WTA, Simona a câștigat până acum, din turneele de tenis, peste 36,5 milioane de dolari, la care se mai adaugă și banii veniți din contractele de publicitate și sponsori. “Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi.Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să-ţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. ”, a mai declarat Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: