Redactia.ro
Home » Știri » Cinematografele din București care s-au redeschis. Ce filme pot fi vizionate

Cinematografele din București care s-au redeschis. Ce filme pot fi vizionate

Noile reguli în teatre și săli de spectacole

Cinematografele din București care s-au redeschis. De luni, 25 ianuarie, în Capitală s-au mai relaxat măsurile anti-covid. Astfel, au fost redeschise teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc, la 30% din capacitate. În ceea ce privește cinematografele, s-au anunțat o serie de filme bune.

Cinematografele din București care s-au redeschis. Ce filme pot fi vizionate

Cinematografele din București care s-au redeschis. Odată cu relaxarea restricțiilor, de luni, 25 ianuarie, s-au redeschis și cinematografele, dar pot funcționa la 30% din capacitate. Ce filme pot fi vizionate?

Unul dintre cinematografele care a fost redeschis în București este Happy Cinema. Iată mai jos lista filmelor care pot fi vizionate și pentru care publicul trebuie să plătească un bilet de 15 lei.

-Dama de cupă (dramă premiată la Sundance)

-Cei mai frumoși ani (comedie cu Fanny Ardant)

-În absența dvs (în regia lui Ken Loach)

-Clubul tinerelor vrăjitoare (horror).

De altfel, și în Mega Mall se pot viziona o serie de filme care vor fi pe placul publicului. De exemplu:

-Matthias și Maxime

-O zi minunată în cartier

-Bombshell

-Dragoste 2. America

-Like a boss

-Băieți răi pe viață

-Dolittle

-1917 Speranță și moarte

-Mizerabilii

-Gentelmeni cu stil

Traian Berceanu: ”Facem apel la respectarea regulilor anti-covid”

Măsurile anti-Covid trebuie respectate, în continuare, deși s-au redeschis cinematografele. Fostul prefect al Bucureștiului, Traian Berbeceanu a recomandat acest lucru.

„Facem un apel la respectarea cu strictețe, în continuare, a măsurilor aflate în vigoare, astfel putând ca, în curând, măsurile de relaxare să fie și mai generoase!”, a anunțat  fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu.

Pentru a se asigura că normele de protecție vor fi respectate în cinematografe, teatre, restaurante, baruri, cafenelele şi săli de jocuri de noroc, Traian Berbeceanu a impus controale.

„Recomandăm cetăţenilor municipiului Bucureşti prudenţă. Şi autorităţile sunt prudente şi, pe de o parte, acesta este motivul pentru care am hotărât ca aceste măsuri să fie relaxate începând cu data de luni. Pe de altă parte, am considerat ca toţi operatorii economici să aibă timpul necesar să amenajeze sălile dedicate activităţii pe care o desfăşoară, în conformitate cu prevederile legale. În mod categoric, vom fi intransigenţi. Anterior şedinţei extraordinare a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă am avut o întâlnire cu şefii Poliţei, Jandarmeriei şi IGSU de pe raza Municipiului Bucureşti. Am hotărât intensificarea controalelor pentru a verifica modul în care sunt respectate normele în vigoare”, a spus Traian Berbeceanu.

Relaxarea restricțiilor s-a decis după rata de incidență a scăzut sub trei la mia de locuitori.

”Suntem într-o situație fericită în București, este la 2,5 indicele de incidență. Meritul e al bucureștenilor care au purtat mască, au menținut distanța socială”, a declarat primarul general, Nicușor Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: