Redactia.ro
Home » Știri » Actrița Valeria Gagealov, în stare gravă la spital! S-a infectat cu Covid19

Actrița Valeria Gagealov, în stare gravă la spital! S-a infectat cu Covid19

Actrița Valeria Gagealov a ajuns în stare gravă la spital, după ce a s-a infectat cu coronavirus. Valeria Gagealov, în vârstă de 90 ani, este internată la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii sunt rezervați în privința sănătății sale.

Actrița Valeria Gagealov, în stare gravă la spital! S-a infectat cu Covid19

Actrița Valeria Gagealov este în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu Covid19. Valeria Gagealov a fost dusă la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii au semne de întrebare în privința situației sale, informează wowbiz.ro

Valeria Gagealov are 90 de ani și este una dintre numele sonore ale Teatrului Național. S-a născut la Galați pe 9 Decembrie 1931 și a urmat cursurile I.A.T.C. între anii 1950-1954.  De altfel, vocea ei a fost auzită mai mereu la radiofonic. Valeria Gagealov a avut roluri importante în cariera sa de actor. A jucat în filmografii precum: ”Moara cu noroc”, ”Serata”, ”Întoarcerea lui Vodă Lăpușneanu”, ”Singurătatea florilor”, De asemenea, a jucat timp de 13 ani pe scena Teatrului Național în ”Oameni și șoareci” de John Steinbeck, dar a interpretat și rolul Soniei din piesa ”Camera” alături de Paul Everac. Pentu rolul Soniei, Valeria Gagealov a fost onorată cu Premiul de creație în 1983.

Valeria Gagealov, decorată cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor

Anul 2001 a fost unul extrem de important.  Devine societară de onoare a Teatrului Național din București. Ulterior, în anul 2004, Valeria Gagealov a mai primit o distincție onorabilă. A fost decorată în februarie 2004 cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D – „Arta Spectacolului”.

De altfel, actrița face p arte din Generația de aur a teatrului românesc, alături de alte nume simbolice, precum: Mircea Albulescu, Draga Olteanu Matei, Marin Moraru, Olga Tudorache, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, George Motoi,, Florin Piersic, Mitică Popescu si Sanda Toma.

Valeria Gagealov a prezentat Cerbul de Aur

În trecut, Valeria Gagealov a prezentat ani la rând spectacolul Cerbul de Aur de la Braşov, împreună cu Andrei Magheru. Mai târziu, acesta i-a devenit soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: