Redactia.ro
Home » Monden » Ciobanul Ion Șmecherul a avut un ultim mesaj pentru publicul său. S-a stins din viață pe 1 Decembrie

Ciobanul Ion Șmecherul a avut un ultim mesaj pentru publicul său. S-a stins din viață pe 1 Decembrie

După ce Ion Șmecherul s-a stins din viață, în mediul online au apărut ultimele imagini cu acesta. Vesel ca întotdeauna, însă vizibil în stare de ebrietate, celebrul cioban a avut un ultim mesaj pentru cei dragi lui. Vestea că bărbatul nu mai este printre noi a șocat pe toată lumea, mai ales că acesta avea doar 34 de ani.

Ion Smecherul s-a stins din viață pe 1 decembrie

Ion Mocanu a reușit prin filmulețele amuzante pe care le-a postat în mediul online de-a lungul timpului să devină o figură foarte populară în România. Personajul său, Ion Șmecherul, a amuzat publicul din țara noastră, iar el a ajuns chiar să atragă atenția fraților Sterp, care au decis să-l ia sub aripa lor protectoare.

Culiță și Iancu Sterp au prins imediat drag de tânărul cioban, care negreșit reușea să aducă zâmbetul pe buzele oamenilor din jurul său. Ducea o viață simplă, iar în ciuda lipsurilor cu care se confrunta, era și fericit.

Cel mai mare vis al său a fost să aibă propria casă, dorință care i s-a îndeplinit în urmă cu un an. Frații Sterp au făcut tot posibilul să-i ofere un cămin primitor și călduros ciobanului din Miercurea Sibiului, însă el nu a mai avut șansa să se bucure de el.

S-a stins din viață chiar pe 1 decembrie, după ce organismul său a cedat din cauza cantităților mari pe care le-a consumat în ultimul timp. Viciul său l-a adus într-o stare foarte gravă – comă alcoolică, iar Ion nu s-a mai trezit niciodată.

Iancu Sterp a postat un mesaj în amintirea ciobanului

Iancu Sterp a fost cel care a anunțat cu multă tristețe că prietenul său, Ion Șmecherul, s-a stins din viață. A explicat și motivele care au dus la această pierdere tragică, reușind astfel să tragă un semnal de alarmă în rândul celor care se confruntă cu acest viciu crunt.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții, îi ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuință. Cu durere în suflet vă anunț că omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Smecherul, a încetat din viață! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam să o împărtășesc și cu voi, deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Insa iata ce i-a promis Ion Smecherul lui Iancu Sterp chiar inainte sa se stinga din viata:

Iancu Sterp: Dacă o lași cu berea mai moale, faci școala de șoferi și mașina asta ți-o dau ție.

Ion: Da, domnul Iancu! Las băutura de tot! Câte-o bere merge, dar nu întotdeauna. Uite cum merge mașina cu Ion Șmecherul!

Ciobanul Ion Șmecherul a avut un ultim mesaj pentru publicul său

În ultimele zile pe care le-a petrecut pe acest Pământ, Ion Șmecheru a continuat să facă exact ceea ce știa cel mai bine: să aducă voie bună în jurul său. Nu bănuia niciodată că o să-și găsească sfârșitul atât de repede, ba chiar se pregătea cu mult drag pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Ultimul videoclip cu ciobanul din Miercurea Sibiu îl arată la fel de voios ca întotdeauna, însă, din păcate, sub influența alcoolului. A reușit să articuleze un mesaj pentru cei dragi lui, prin care le-a urat sărbători de iarnă cât mai fericite.

„Mă aflu cu șefu Ionel. Vă pup! Sărbători fericire, un an nou fericit, un Crăciun fericit! Să trăiască lumea!”, spunea bărbatul în cadrul videoclipului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: