Redactia.ro
Home » Știri » Ciolacu bagă PSD în ședință de urgență, după eșecul moțiunii de cenzură

Ciolacu bagă PSD în ședință de urgență, după eșecul moțiunii de cenzură

PSD

Social democrații se reunesc, joi, într-o ședință de urgență, convocată de președintele PSD Marcel Ciolacu, la o zi după eșecul în Parlament al moțiunii de cenzură.

În ședința Consiliului Național al Partidului se va analiza dacă mai este oportun sau nu să se repună în dezbatere moțiunea de cenzură. De asemenea pe ordinea de zi se află și sancționarea parlamentariilor care au absentat de la ședința din Parlament.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va propune excluderea din partid a celor cinci parlamentari care au lipsit. Este vorba de Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă.

Carmen Dan și Adrian Todor susțin că au fost în izolare, după ce au avut contact cu persoane infectate cu coronavirus, în timp ce deputatul Cătălin Rădulescu susține că a avut probleme de sănătate și nu a putut participa la ședința din Parlament. Dan Ciocan a fost exclus deja din partid, a anunțat PSD Olt într-un comunicat, potrivit News.ro.

Ședința Comitetului Politic Național a fost convocată pentru ora 17:00, la sediul PSD din Kiseleff.

Ședința comună a Parlamentului în care trebuia să se dezbată moțiunea de cenzură depusă de social-democrați a fost suspendată luni, din lipsa de corum. PSD a reușit să adune doar 226 de parlamentari din 233 cât era necesarul pentru dezbatere și vot.

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru Guvernul Orban

Marcel Ciolacu a comentat ultimele date îngrijorătoare privind situația bolnavilor Covid-19 din țara noastră.

„Un nou RECORD negativ – 60 de morți de COVID-19! Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. CHINA!!! Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseiști a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL!

Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor! Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm și să venim cu soluții!”, a precizat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: