Redactia.ro
Home » Știri » Cîțu, despre prima lui zi fără mască în aer liber: ”Am făcut o plimbare până la cafea și a fost wow!”

Cîțu, despre prima lui zi fără mască în aer liber: ”Am făcut o plimbare până la cafea și a fost wow!”

Florin Cîțu, despre renuntarea la masca in aer liber

Premierul Florin Cîțu îi întreabă pe români, pe rețelele de socializare, cum a fost prima lor zi fără mască de protecție, în aer liber, căci pentru el a fost ”wow”. ”Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea și a fost wow”, a precizat Florin Cîțu pe facebook.

Cîțu, despre prima lui zi fără mască în aer liber: ”Am făcut o plimbare până la cafea și a fost wow!”

De sâmbătă, 15 mai, românii pot circula fără mască de protecție în aer liber, cu excepția zonelor aglomerate precum piața sau stația de autobuz. În acest context, premierul Florin Cîțu i-a întrebat pe oameni, pe contul său de facebook cum a fost prima lor zi fără mască, în spații deschise. Potrivit spuselor sale, el s-a simțit ”wow” încă de la prima oră a zilei, în timp ce mergea să-și ia o cafea.

De altfel, premierul a mulțumit oamenilor pentru că respectă regulile anti-Covid și pentru că se vaccinează.

”Cum este pentru voi prima zi fară mască în spații deschise?Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea și a fost wow. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați înțeles să respectați toate regulile și mai ales pentru că vă vaccinați.Astăzi ne bucuram toți de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil.Vă mulțumesc. Urmează 1 iunie 😉. #HaiCaSePoate #TheBestIsYetToComeRomania”, a scris Florin Cîțu pe facebook.

Ce i-au răspuns oamenii, premierului

Răspunsul internauților la întrebarea lui Florin Cîțu nu a întârziat să apară. Unii sunt de părere că măsurile de relaxare care s-au dat, începând de astăzi, ar fi trebuit să fie doar pentru cei vaccinați

”Cred că pentru început trebuiau niște relaxări doar pentru cei vaccinați, apoi pentru toată lumea! În acest fel se cam descurajează vaccinarea! Iar antivacciniștii vor râde în continuare de cei care s-au vaccinat!”, a scris un internaut.

O doamnă l-a taxa pe Florin Cîțu pentru că nu s-au luat decizii și în favoarea elevilor. ”Inca nu am iesit la restaurant sa bem cafea, domnule premier! Nu-i problema, ne spune copilul cum este cu parangheliile, are timp berechet pentru distractii cu scoala in on line de 14 luni in Bucuresti!”, a scris o mamă.

O altă femeie îi răspunde lui Florin Cîțu că o incomoda masca de protecție, în ultima vreme și că renunțarea la aceasta în aer liber i-a făcut bine.

”Eu chiar aveam probleme în a purta nonstop masca când ieșeam prin oraș, acum este mult mai bine. Sper sa reușească campania de vaccinare, sa avem succes împreună domnule premier!”, a mai scris o altă doamnă pe pagina de facebook a premierului.

Reamintim că printre alte măsuri de relaxarea, sunt și permisiunea de a circula după ora 22:00 fără declarație pe propria răspundere, iar magazinele vor funcționa de astăzi, 15 mai, cu program normal. Măsurile de relaxare integrale le găsiți AICI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: