Redactia.ro
Home » Monden » Clanul Pian, blestemat? Fraţii Ion, Cristofor şi Nicolae Duduianu s-au stins toţi în închisoare. Coincidență stranie privind moartea interlopilor

Clanul Pian, blestemat? Fraţii Ion, Cristofor şi Nicolae Duduianu s-au stins toţi în închisoare. Coincidență stranie privind moartea interlopilor

Clanul Duduianu

Clanul Duduianu pare a fi blestemat. După moartea liderului lor, Emi Pian, în această vară, alți trei membrii ai grupării au decedat în spatele gratiilor. Iată despre cine este vorba.

Clanul Duduianu, blestemat? Alți trei lideri au murit

După decesul lui Emi Pian, din luna august, alți trei lideri ai grupării interlope ce a condus Bucureștiul ani de zile au murit în condiții suspecte. Este vorba despre Fraţii Ion, Cristofor şi Nicolae Duduianu. Toți aceștia s-au stins în închisoare.

Clanul Pian a fost înființat în jurul Capitalei încă de acum 40 de ani, iar interlopii acestei grupări au comis zici de tâlhării de-a lungul timpului. Acum, gruparea infracțională pare a fi lovită de blestem. După ce liderul acesteia, Emi Pian, a murit, după ce a fost înjunghiat de un adversar, încă trei frați au decedat, în spatele gratiilor.

Ion Duduianu, poreclit Segher, a fost unul dintre liderii importanți ai clanului. Acesta a decedat în anul 2018, când mai avea doar doi ani din ispășirea pedepsei sale pentru cămătărie și alte infracțiuni. El a acuzat în toamna lui 2018 dureri în piept și a fost transportat de urgență la Spitalul din Găești. Din nefericire, pentru acesta nu s-a mai putut face nimic. Timp de o oră, cadrele medicale au încercat să îl readucă la viață pe interlop, dar eforturile lor au fost în zadar.

Cristofor Duduianu, zis Împăratul

O altă moarte din familia Duduianu a fost cea a lui Cristofor Duduianu, zis Împăratul. Tot în anul 2018 și-a pierdut viața și acesta, el având grave probleme de sănătate. A fost transportat la Spitalul Carol Davila de la Penitenciarul Rahova, acolo unde a fost operat de urgență. Avusese ulcer, iar diabetul i-a agravat condiția. Cristofor Duduianu a murit în decembrie 2018.

Nicolae Duduianu, supranumit”Regele Pian”

Nicolae Duduianu, ”Regele Pian”, a murit și el anul acesta. El se afla în închisoare pentru tentativă de omor. El a încercat să ucidă cu bună știință pe cineva care se afla pe trecerea de pietoni. Acesta a murit pe 1 decembrie, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut face nimic și au declarat decesul acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: