Redactia.ro
Home » Monden » Clarvăzătoare Maria Gheorghiu, previziuni cutremurătoare despre război. Ce se va întâmpla cu România

Clarvăzătoare Maria Gheorghiu, previziuni cutremurătoare despre război. Ce se va întâmpla cu România

Clarvăzătoare Maria Gheorghiu, previziuni cutremurătoare despre război

Clarvăzătoare Maria Gheorghiu, previziuni cutremurătoare despre război. Maria Gheorghiu a prezis tragedia din clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015. În urmă cu mai bine de 7 ani, clarvazatoare a făcut previziuni pentru războiul dintre Rusia și Ucraina. Aceasta a spus ce se va întâmpla cu România în perioada următoare.

Clarvăzătoare Maria Gheorghiu, previziuni cutremurătoare despre război. Ce se va întâmpla cu România

Maria Gheorghiu a prezis tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia au murit 65 de tineri. Clarvăzătoare a vorbit recent despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Mai mult, aceasta le-a transmis tuturor românilor un mesaj. Maria le-a spus să nu le fie frică, deoarece România este protejată de forțele NATO. Clarvazătoare a spus pentru Antena Stars că va izbucni în război la noi în țară,și va începe din Carpații Orientali. ”Al treilea război mondial va porni de la noi, din Carpaţi. Din Carpaţii Orientali. România totuşi este ocrotită de cutremure devastatoare!”, a spus aceasta în urmă cu câțiva ani.

De această dată, Maria Gheorghiu a spus că președintele rus are o problemă cu una dintre localitățile din România, și ar dori să o elimine. ”N-aș vrea să dau nume ca să nu creez panică. Din sudul țării. Nu din nord. Se știe. O localitate anume din România noastră, localitate pe care actualul președinte Vladimir Putin o privește nu cu mult drag, ci pur și simplu îi stă în gât”, a declarat Maria Gheorghiu.

Clarvăzătoarea a mai spus că românii sunt protejați de NATO, motiv pentru care acestia nu ar trebui să se teamă. Maria a mai informat că 2.000 de extratereștri se pregătesc să invadeze lumea. Potrivit acesteia, conflictul dintre Rusia și Ucraina s-ar putea opri pe data de 20 mai. ”Nu înseamnă că ne va face rău, ci, la un moment, tot ce va veni din partea unei țări, a Rusiei sau a alteia, rachete sau bombe, aceste OZN-uri vor sta deasupra României cum vor sta frunzele toamna în copaci”, a mai spus clarvăzătoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: