Redactia.ro
Home » Știri » Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu avertizează: se întorc ninsorile! România, lovită de zăpezi în luna martie

Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu avertizează: se întorc ninsorile! România, lovită de zăpezi în luna martie

Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu avertizează: se întorc ninsorile! România, lovită de zăpezi în luna martie

Meteorologii au anunțat deja că temperaturile vor crește la începutul acestei luni, dar se pare că lucrurile nu ar sta tocmai așa. Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu spune că vremea o ia razna zilele următoare și ninsorile își vor face din nou simțită prezența, semn că iarna se întoarce, deși nici nu plecase bine de pe teritoriul țării noastre.

Maria Gheorghiu îi contrazice pe specialiști

Specialiștii ANM au anunțat că temperaturile au scăzut radical în ultima perioadă, dar se vor ridica la începutul acestei luni. Românii se bucurau că au scăpat de iarnă și se pot bucura de primăvară, dar se pare că lucrurile nu stau așa. Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu spune că se întorc ninsorile și România va fi din nou acoperită de zăpezi.

Clarvăzătoarea spune că iarna se întoarce până la jumătatea lunii și temperaturile scad radical în doar câteva zile. Specialista ne sfătuiește să nu pregătim garderoba de primăvară, pentru că ne vor mai trebui hainele groase. În perioada 1-15 martie vom mai avea parte de ninsori și chiar episoade majore, dar veștile bune sunt că nu va fi viscol și ne vom putea bucura în liniște de peisajul alb.

„Vor reveni ninsorile, să nu punem hainele la naftalină. Dar este o bucurie atunci când ninge, chiar dacă asta se întâmplă primăvara. Să ne gândim la ogoare că au nevoie de zăpadă. S-ar putea ca în perioada 1-15 martie, încă să mai avem parte de ninsori. În tradițiile noastre se spune că între 1 şi 9 martie sunt „Babele”. Își scutură cojoacele de iarnă și se pregătesc, iar atunci mai cade zăpada. Deci, este foarte posibil încă să mai avem episoade de ninsori frumoase, liniștite, nu cu viscol”, a explicat Maria Gheorghiu.

Iarna se întoarce în România

Clarvăzătoarea spune că vor mai apărea episoade de ger, cu temperaturi negative, deși ne aflăm deja în prima lună de primăvară. Maria spune că a auzit o voce specială încă din luna august, care i-a spus că luna martie va fi una foarte grea. Chiar dacă așteptăm cu toții căldura și vremea bună, se pare că ne vom confrunta cu o iarnă prelungită.

„În timp ce scriam pe blog, aud un glas care spune așa: «În luna martie! Se va întâmpla în luna martie!». Clipă în care văd înspre Sud o stradă înzăpezită, cred că era ori seara devreme, pe amurgite, ori dimineața în zori. Vedeam cum vântul bătea puternic, era viscol, zăpada o zbura prin aer de nu se vedea nimic, iar pe stradă vad o mașină mare cu un plug în față, care încerca să deszăpezească carosabilul”, a precizat Maria Gheorghiu, într-o altă postare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: