Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Florescu rupe tăcerea! Ce spune concurenta de la Insula Iubirii despre despărțirea de Bogdan: ”Am căzut în depresie”

Claudia Florescu rupe tăcerea! Ce spune concurenta de la Insula Iubirii despre despărțirea de Bogdan: ”Am căzut în depresie”

GALERIE FOTO (2)

Viața în lumina reflectoarelor aduce cu sine nu doar celebritate, ci și o presiune nemaiîntâlnită asupra vieții personale. Claudia Florescu, cunoscută concurentă din sezonul 7 al emisiunii „Insula Iubirii”, a ajuns sub ochii critici ai publicului în urma recentei despărțiri de Bogdan Cîrlan. Cu un mesaj puternic și tranșant, Claudia a ales să își exprime gândurile și sentimentele pe rețelele sociale.

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au decis să își pună relația la încercare, înscriindu-se împreună în competiția „Insula Iubirii”. Această alegere nu a fost una ușoară, ci o decizie curajoasă de a aduce schimbarea în cuplul lor. Reality show-ul a devenit scena pe care cei doi și-au testat iubirea și încrederea reciprocă.

Claudia a fost pusă la zid, după despărțirea de Bogdan

Parcursul lor în cadrul emisiunii a fost plin de surprize și momente tensionate. În ciuda tentațiilor și ispitelor din jur, Claudia și Bogdan au rămas fideli unul altuia. S-a crezut că finalul va fi unul fericit, atunci când Bogdan Cîrlan a ales să o ceară de soție pe Claudia în Marea Finală a sezonului 7. Ea a răspuns hotărât cu un „DA”, lăsând publicul emoționat de această întorsătură neașteptată.

Cu toate acestea, după întoarcerea lor în România, fericirea lor pare să se fi destrămat rapid. Claudia și-a dorit o schimbare în partenerul său, o evoluție care, din păcate, nu a avut loc așa cum spera. Astfel, povestea lor s-a încheiat într-un mod surprinzător, iar cei doi au ales calea separării.

Emoțiile puternice și reacțiile publicului nu au întârziat să apară. Urmăritorii emisiunii „Insula Iubirii” au fost uluiți de răsturnarea de situație și au fost împărțiți în opinii și păreri contradictorii despre decizia celor doi. Claudia Florescu, confruntată cu critici și judecăți din partea unor persoane, a ales să își ia cuvântul în mediul online.

Fosta concurentă a răbufnit pe rețelele de socializare

La scurt timp după difuzarea finalei sezonului 7 „Insula Iubirii”, Claudia Florescu a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale, adresându-se tuturor celor care au judecat-o pentru alegerea sa de a pune capăt relației. În acest mesaj, ea și-a exprimat nemulțumirea față de judecățile negative, afirmându-și dreptul de a alege ce este cel mai bine pentru ea în viața sa personală.

„Bună oameni frumoși. Acum că s-a terminat emisiunea, voi scrie câteva rânduri și va fi ultima oară când vorbesc despre fosta mea relație. Nu trebuie să mă justific și nici să dau explicații cuiva. Cine a vrut să mă înțeleagă, m-a înțeles. Cine nu, nu mă interesează pentru că nimeni nu a trăit în locul meu. Nimeni nu știe dacă eu am suferit. Nimeni nu știe dacă eu am căzut în depresie.

Dacă nu plâng în fața voastră, daca nu fac pe victima, asta nu înseamnă că nu am suferit. Dacă nu credeam în acea relație și nu iubeam nu aș fi făcut pasul acela de a abandona totul pentru acea relație, asta înseamnă că durerea m-a călit de-a lungul anilor și m-a învățat să cad pentru a mă ridica mai puternică, deoarece viața este făcută și din suferință. Tocmai suferința este partea care ne întărește.

Relația mea, așa cum ați văzut, s-a terminat. Au trecut aproape 7 luni de la despărțirea noastră. Bogdan e bine în momentul de față, chiar are o nouă iubită. Deci este foarte bine, stați liniștiți! Bogdan va rămâne mereu o persoană căreia îi vreau binele, iar dacă o să aibă vreodată nevoie de mine o să fiu acolo, așa cum am fost mereu”, a mărturisit ea prin intermediul unui InsaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: