Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Păstrășcanu, pregătită să își facă o nouă relație, după despărțirea de Gabi Bădălău. Ce condiții trebuie să îndeplinească viitorul iubit al artistei

Claudia Păstrășcanu, pregătită să își facă o nouă relație, după despărțirea de Gabi Bădălău. Ce condiții trebuie să îndeplinească viitorul iubit al artistei

GALERIE FOTO (4) Claudia Păstrășcanu, pregătită să își facă o nouă relație

Claudia Păstrășcanu, pregătită să își facă o nouă relație. Artista și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu un an, iar acum vedeta dă semne că ar fi pregătită pentru o nouă relație. Claudia Pătrășcanu a vorbit într-un interviu despre cum ar trebui să fie viitorul său iubit.

Claudia Păstrășcanu, pregătită să își facă o nouă relație, după despărțirea de Gabi Bădălău. Ce condiții trebuie să îndeplinească viitorul iubit al artistei

Claudia Păstrășcanu, pregătită să își facă o nouă relație. Vedeta a avut parte de momente dificile, dar a luptat să rămână puternică pentru cei doi băieți ai săi. Claudia Pătrășcanu s-a despățrit de Gabi Bădălău, iar divorțul dintre cei doi s-a transformat într-un scandal monstru. În prezent, artista și fostul soț sunt într-un război continuu, dar vedeta încearcă să facă tot posibilul pentru a trece peste toate presiunile. Claudia Pătrășcanu s-a axat pe creșterea copiilor săi. Cu toate astea, artista a mărturisind într-un interviu că spre deosebire de Gabi Bădălău, ea nu s-a afișat cu niciun bărbat. Însă, vedeta nu spune nu unei noi relații.

Mai mult, Claudia este conștientă că va veni vremea când își va reface viața. Potrivit acesteia, viitorul iubit trebuie să îndeplinească anumite condiții.„Bărbatul care va exista în viața mea va trebui să respecte asta. Dacă va ințelege că sunt persoană publică, atunci înseamnă că este cu adevărat și bărbat. Niciodată nu am fost acel om disperat să fiu cu cineva. Viața mea este frumoasă, așa cum știu eu să mi-o fac. Eu mă simt foarte bine cu mine.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu va ține cont de părerile băieților săi

Pe lângă faptul că acesta trebuie să accepte faptul că este o persoană publică, Claudia va ține cont și de părerile băieților săi. Fosta membră a trupei „Sexxy” a declarat că nu le-a prezenta copiilor săi niciun nou pretendent și nu se va afișa cu cineva până când nu va fi sigură că el este alesul. Sub nicio formă nu își dorește să îi urmeze exemplul fostului soț, care în ultima vreme a fost surprins în compania mai multor femei. „Am doi băieți acasă care mă fac să nu îmi doresc mai mult. Este dragostea supremă. Copiii chiar simt și un motiv pentru care, și chiar ei i-au spus tatălui, când știi că ramâi cu acea persoană, mă gândesc că atunci trebuie să vii să le explici copiilor, ca să înțeleagă și ei. eu nu voi face niciodată un pas greșit pentru că îmi respect copiii.”, a mai spus artista.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au decis să divorțeze la sfârșitul verii trecute, iar o serie de amănunte care nu îi fac deloc cinste afaceristului au ieșit la iveală după ce fosta sa soție a decis să rupă tăcerea. În 2015, Gabi și Claudia s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiților, iar tot atunci au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. Un an mai târziu, la sfârșitul lunii mai, cei doi au făcut o nuntă mare. Relația celor doi i-a luat pe mulți prin surprindere, având în vedere că există o diferență de vârstă de șapte ani între ei. La numai o lună după ce s-au cunoscut, CLaudia a rămas însărciantă cu primul copil. În 2017, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Cu toate astea, probleme între ei i-au determinat să meargă pe drumuri separare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: