Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut Paștele împreună! Imaginile i-au dat de gol

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut Paștele împreună! Imaginile i-au dat de gol

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut Paștele împreună! Imaginile i-au dat de gol

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut Paștele împreună, deși sunt în mare scandal! Imaginile i-au dat de gol pe cei doi și se pare că au făcut totul pentru copiii lor. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut Paștele împreună

Deși sunt într-un scandal imens, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au postat aceleași imagini cu cei mici, iar fanii au fost surprinși de acest lucru. Cei doi se războiesc de mai bine de un an și jumătate pe custodia exclusivă a celor mici. Ei bine, după ce și-au aruncat vorbe dure și acuzații grave, artista și încă fiul de milionar au petrecut Paștele împreună? Imaginile i-au dat de gol!

Mai exact, Claudia și Gabi au postat fotografii emoționante cu cei doi copii, îmbrăcați în haine tradiționale românești. Chiar și așa, cei doi nu au petrecut sărbătorile pascale împreună. Celebrul afacerist a petrecut alături de mai mulți apropiați, în timp ce fosta solistă a trupei Sexxy a petrecut alături de cei doi copii și de familia sa. Drept urmare, Claudia și Gabi doar au postat aceleași fotografii cu cei mici și nimic mai mult.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au adus acuzații grave

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt de câteva luni într-un proces de divorț monstru, aceșția luptându-se pentru custodia copiilor. Cu toate că fac eforturi pentru a fi alături de copii, cei doi nu ratează ocazia să-și arunce vorbe grele unul celuilalt.

În urmă cu câteva zile, fiul de milionar a adus acuzații grave la adresa încă soției sale, susținând că aceasta caută doar scandal și bani, dar mai ales, că ”îi place circul la televizor”. În același timp, Gabi Bădălău a ținut să precizeze că ”visează milioane de euro” și că el nu este ”gâsca ei”.

”Cred că ar trebui să vă dați seama ce fel de om este Claudia, dacă eu stau cu ea în casă și ea mă înregistrează și dă la televizor. Eu încerc să mă întâlnesc cu doamnele avocate ale ei, să încercăm să înscriem copii la școli, să încerc să o tranzacție să îi iau casă, mașină și alte lucruri, iar ea se ocupă de alte probleme. Eu nu am vrut să mai vorbesc în ultima vreme, încerc să nu mai pun paie pe foc, dar se pare că Claudiei îi place circul la televizor. Eu înțeleg că are o problemă cu toate fetele, dar eu nu am nicio problemă cu ea, să-și vadă de treaba ei, să mă lase în pace. Nu înțeleg ce are cu mine. Femeia visează milioane de euro, nu sunt gâsca ei”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.